Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nika Fleiss na 43. mjestu

Hölzl najbrža u Aspenu, Fleiss bez druge vožnje

Kathrin Hölzl
Reuters
28.11.2009.
u 19:50

Kathrin Hoelzl pobijedila je na veleslalomu skijašica u Aspenu ispred Zettel i Brignone. Ferk nije završila prvu voznju, a Fleiss je bila 43.

Njemačka skijašica Kathrin Hölzl ostvarila je premijernu pobjedu u karijeri u Svjetskom kupu. Najbolja je bila u veleslalomu u Aspenu, i nakon prve vožnje i na kraju...

Jedinu pravu konkurenticu imala je Hölzl u imenjakinji iz Austrije, Zettel. Austrijanka je bila druga i nakon prve vožnje, a na kraju je zaostala 24 stotinke iza pobjednice.

Do trećeg mjesta se probila Talijanka Federica Brignone, što joj je najbolji uspjeh u karijeri. Neke od favoritkinja su ostvarile plasman daleko ispod svojih mogućnosti, pa je tako pobjednica prvog veleslaloma u Söldenu, Finkinja Tanja Poutiainen, na kraju završile tek kao 26. Maria Riesch je bila 14., a Anja Pärson 22.

U ukupnom redoslijedu vodi Poutiainen sa 165 bodova, ispred Zettel sa 160, te subotnje pobjednice Hölzl koja ima 136.

Podsjetimo da su od hrvatskih skijašica nastupile Matea Ferk i Nika Fleiss. Prva nije uspjela završiti utrku, dok je Nika Fleiss zaostala 4.81 sekunde, te se smjestila na 43. mjestu.

U nedjelju se u Aspenu vozi slalom kada se mogu očekivati daleko bolje vijesti vezane uz hrvatske skijašice.

Aspen, veleslalom:

1. Kathrin Hölzl (Njem) 2:09.63

2. Kathrin Zettel (Aut) +0.24

3. Federica Brignone (Ita) +1.13

4. Maria Pietilae-Holmner (Šve) +1.55

5. Eva Maria Brem (Aut) +2.13

...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije