Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni savez

HNS: Neovisno čime je izazvan, oštro osuđujemo napad na Brunu Marića

Bruno Marić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
11.10.2016.
u 20:18

Uz pomoć konobara i ostalih gostiju restorana, Marić se nekako uspio obraniti, a jedan od napadača zadržan je do dolaska policije te uhićen

Skupina maskiranih huligana danas je u Stobreču napala nogometnog suca Brunu Marića. Incident se dogodio u jednom restoranu, a napadači su se koristili palicama, šipkama i bokserima te je pukom srećom izbjegnuta veća tragedija.

Uz pomoć konobara i ostalih gostiju restorana, Marić se nekako uspio obraniti, a jedan od napadača zadržan je do dolaska policije te uhićen. O cijelom slučaju oglasio se i Hrvatski nogometni savez u priopćenju.

"Neovisno čime je ovaj fizički napad na nogometnog suca Brunu Marića izazvan, Hrvatski nogometni savez oštro osuđuje nasilje kao način rješavanja bilo kakvih neslaganja. Hrvatski nogometni savez poziva institucije države da što prije pronađu i procesuiraju počinitelje ovog neprihvatljivog čina. HNS poziva na komunikaciju i dijalog kao jedini ispravan način rješavanja različitih razmišljanja", piše HNS na svojim stranicama.

>>Šipkama i bokserima napadnut Bruno Marić: 'Torcida nas je napala, bio je to pokušaj ubojstva'

>>Uhićen jedan huligan koji je brutalno napao suca Brunu Marića

Komentara 53

BE
beli444a
20:51 11.10.2016.

izbacite hajduk iz lige, kad netko ne poštuje regule ponašanja onda ga se odstrani iz društva, što prije, što veća i jača kazna riješit će ovo stanje

RP
rpzagreb
21:53 11.10.2016.

Možete ovako oštro osuđivati do besvjesti. Te huligane i propalice treba zakonski procesuirati i zatvoriti na duže vrijeme. Sve drugo je sumrak razuma i iole civiliziranog ponašanja.

BA
babilon
21:04 11.10.2016.

Osobno mislim da ima elemenata odgovornosti NK Hajduk i njegovo procesuiranje pred tijelima HNS-a odnosno izbacivanje iz lige i njegovo raspuštanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije