Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Haye se vraća iz mirovine da bi se borio s Vitalijem Kličkom!?

'David Haye of Britain gestures during a news conference with John Ruiz of the U.S at Manchester town hall in  northern England April 1, 2010 The pair will fight for the WBA heavyweight world title  M
'PHIL NOBLE'
23.11.2011.
u 21:44

- I dalje je to najveća moguća borba u svijetu boksa. Pregovaramo s još nekim borcima, u igri je nekoliko datuma u veljači, i jedan u ožujku, no voljeli bismo dobiti Hayea - otkrio je menadžer braće Kličko, Bernd Bönte.

Čini se kako britanski boksač David Haye neće dugo uživati u svojoj mirovini. Naime, Englezi su otkrili da su u tijeku ozbiljni pregovori između Hayeova kampa i kampa braće Kličko oko borbe koja bi trebala biti iduće godine.

I dok Vladimir ne pokazuje interes za borbu s Hayeom, stariji brat Vitalij smatra da je ostalo nedovršenog posla između lajavog Britanca i obitelji Kličko.

Prevagu u pregovorima mogla bi donijeti TV prava za britansko tržište, jer je braći Kličko u interesu da se bore s Hayeom upravo zbog većeg financijskog kolača, ali i veće zanimljivosti koju nudi upravo borba između Britanca i Vitalija Klička.

- I dalje je to najveća moguća borba u svijetu boksa. Pregovaramo s još nekim borcima, u igri je nekoliko datuma u veljači, i jedan u ožujku, no voljeli bismo dobiti Hayea. Skuplji je, ali i donosi više novca od TV prava - istaknuo je Bernd Bönte, menadžer braće Kličko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije