Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERT JARNI:

Halilović više podsjeća na Messija nego Modrića

'13.08.2010.,Kranjceviceva,Zagreb - Odigrano je 4. kolo 1. HNL, NK Hrvatski dragovoljac - NK Istra 1961 . Trener Istre Robert Jarni utakmicu je dozivljavao jako emotivno te ga je na kraju glavni sudac
28.02.2014.
u 16:43

- On nije baš Modrić, više podsjeća na Iniestu i Messija. No, još je uvijek vrlo mlad - rekao je Jarni.

Robert Jarni, bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji igrač Reala, Betisa i Las Palmasa prokomentirao je odlazak Alena Halilovića u Barcelonu. Jarni kaže da Halilović nije novi Modrić.

- On nije baš Modrić, više podsjeća na Iniestu i Messija. No, još je uvijek vrlo mlad - rekao je Jarni, prenosi katalonski Sport.

Trener Sarajeva smatra da će Haliloviću odlično odgovarati igra Barcelone s puno dodavanja.

- Ima kvalitetu. Brz je i odličan tehničar. Sjajno će se uklopiti u Barcelonu - kaže Jarni koji smatra da će Halilović morati raditi na igri u obrani.

>> Haliloviću će u Barceloni plaća narasti na više od milijun eura

Komentara 2

Avatar pretplatniik
pretplatniik
18:16 28.02.2014.

Jarni je inače još igrao i za Juventus te Bari,Torino,Hajduk naravno...kako vam Juve promakne....

FU
FULL
19:04 28.02.2014.

Točno je Jarni rekao! I te kako je jači od Modrića x5!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije