Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJA NA MAKSIMIRU

Hajduk doznao loše vijesti uoči velikog derbija s Dinamom

Hajduk
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
11.12.2023.
u 08:39

Hajdukov veznjak na utakmici s Lokomotivom pretrpio je rupturu zadnje lože pa u nedjelju neće igrati u Maksimiru, baš kao ni kartonirani Kalik

Osim što je ostao bez dva boda u subotnjoj utakmici protiv Lokomotive (1:1) u Kranjčevićevoj, Hajdukov trener Mislav Karoglan ostao je i bez dvojice igrača za maksimirski derbi koji je na rasporedu u nedjelju u 17.15 sati.

Naime, zbog trećeg žutog kartona utakmicu će morati propustiti Anthony Kalik, a zbog ozljede neće biti ni Mihaela Žapera. Hajdukov defenzivni veznjak pet minuta prije kraja utakmice kod Lokomotive teren je napustio šepajući, a nakon obavljene magnetske rezonance utvrđena je ruptura stražnje lože.

Ne radi se o najtežem obliku te ozljede, jer bi u tom slučaju Žaper pauzirao i do tri mjeseca, već će izvan travnjaka biti mjesec dana, što znači da će se momčadi priključiti na pripremama prije nastavka sezone.

Dobra vijest za Hajduk i Žapera jest što je do duge prvenstvene stanke, tijekom koje će zaliječiti ozljedu, ostala još samo jedna utakmica.

Loša je pak to što je ta jedina utakmica derbi kod Dinama, koji bi mogao usmjeriti borbu za naslov.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije