Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Di Matteo presretan

Guardiola: Zahvaljujem se Messiju, on nas je tu i doveo

zlatna lopta (1)
Pixsell
25.04.2012.
u 12:07

– Da smo na na poluvrijeme otišli sa 2-0, prošli bismo u finale – rekao je Guardiola

Pep Guardiola nakon ispadanja Barcelone iz Lige prvaka bio je razočaran, ali svojim igračima nije mogao ništa zamjeriti.

– Nakon utakmice gledate svoje igrače i pokušavate im objasniti u čemu su pogriješili. Oni od vas upravo to očekuju. Pitaju se zašto nisu ušli u finale. Nisam znao što bih im rekao. Da smo na na poluvrijeme otišli sa 2-0, prošli bismo u finale. Ramiresov pogodak za smanjenje rezultata loše se psihološki odrazio na nas. Svejedno smo opet dobro počeli drugo poluvrijeme. Nažalost, nismo pogodili iz jedanaesterca i to je Chelseaju dalo dodatnu snagu.

Iako je taj jedanaesterac promašio Leo Messi, Guardiola je stao u njegovu obranu.

– Dospjeli smo ovamo zahvaljujući tom momku. Više nego ikada želim mu zahvaliti na svemu što je ove sezone učinio za nas. Moje divljenje prema njemu nema granica, on je odlučan, hrabar i igra fantastično u različitim uvjetima.

Guardiolina budućnost u klubu riješit će se sljedećih nekoliko dana.

– Odlučit ću što dalje u nekoliko idućih dana. Razgovarat ću sa svojim asistentom Titom Vilanovom i predsjednikom kluba Sandrom Rosellom i zajednički ćemo odlučiti što je najbolje za klub.

Roberto Di Matteo nastavio je niz uspjeha na klupi Chelseaja. Gazda Roman Abramovič vjerojatno ga više ne gleda kao samo privremeno rješenje.

– Mnogi su nas prije uzvratne utakmice otpisali, ali moji igrači su pokazali karakter i stigli do nevjerojatnog podviga. Ova sezona iznimno je teška, ali svaki put kad je bilo potrebno pronalazili smo nešto što nam je u tom trenutku trebalo za uspjeh. To je dio DNK mojih igrača. Barcelona je najbolja momčad na svijetu. Čudesni su, u svojim redovima imaju neke od najboljih igrača na svijetu. Kako su oni igrali, tako smo se mi branili. Pokazali smo veliku želju za prolaskom, a imali smo i malo sreće. To je potrebno ako želite osvojiti trofej – rekao je Di Matteo.

 

Komentara 4

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:32 25.04.2012.

Cestitam Chelsea FC na fantasticnom uspijehu i zelim im srecu u finalu. No,....iako sam strastveni navijac Chelsea, moram priznati da je sinoc na neki nacin \"umro\" najljepsi nogomet ikad igran na ovoj planeti.

BA
Batman9
12:44 25.04.2012.

A ostali igraci nisu zasluzni da je Barca stigla tu gdje jest????

GR
Gradinar
12:58 25.04.2012.

@Batman9 Ma to je pedagoški potez, iznimno potreban tome mladiću upravo sada. Naravno da su ostali veoma zaslužni, nitko razuman to neće sporiti, ali i nitko se od \"ostalih\" naljutiti na ovu izjavu, jer je upravo Messi jučer bio uistinuu tragičar. Tako treba gledati trenerove riječi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije