Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Di Matteo presretan
Povratak na članak

Guardiola: Zahvaljujem se Messiju, on nas je tu i doveo

– Da smo na na poluvrijeme otišli sa 2-0, prošli bismo u finale – rekao je Guardiola

Komentari 4

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:32 25.04.2012.

Cestitam Chelsea FC na fantasticnom uspijehu i zelim im srecu u finalu. No,....iako sam strastveni navijac Chelsea, moram priznati da je sinoc na neki nacin \"umro\" najljepsi nogomet ikad igran na ovoj planeti.

VL
BA
Batman9
12:44 25.04.2012.

A ostali igraci nisu zasluzni da je Barca stigla tu gdje jest????

VL
GR
Gradinar
12:58 25.04.2012.

@Batman9 Ma to je pedagoški potez, iznimno potreban tome mladiću upravo sada. Naravno da su ostali veoma zaslužni, nitko razuman to neće sporiti, ali i nitko se od \"ostalih\" naljutiti na ovu izjavu, jer je upravo Messi jučer bio uistinuu tragičar. Tako treba gledati trenerove riječi!

VL
ML
mladen3x
12:49 26.04.2012.

Taktika je trebala biti malo drugačija kad se vidjelo da se kroz zid nemože....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.