Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Zajedno za Dinamo"

Građanska inicijativa ima prigovor na rad službenika u ministarstvu

BBB (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
25.01.2011.
u 12:08

Građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" podnijela je prigovor Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa. Tekst donosimo u cijelosti

Dana 26. siječnja 2011. godine predstavnici građanske inicijative "Zajedno za Dinamo" posjetit će Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te uručiti prigovor nakon što su se službenici ministarstva oglušili na prijavljene nezakonitosti u nogometnom klubu Dinamo.

Podsjećamo, građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" još je u studenom prošle godine zatražila inspekcijski nadzor i nadzor zakonitosti nad NK Dinamo. Na iste nezakonitosti još od 2007. godine javno upozorava i Pučki pravobranitelj gospodin Jurica Malčić.

Ukoliko ministar Radovan Fuchs i njegovo ministarstvo nastave ne obavljati svoj posao, ne isključujemo mogućnost organiziranja novog masovnog prosvjeda Dinamovih navijača kako bi ih glasno podsjetili na njihove zakonske dužnosti i odgovornost prema građanima.

Prigodom uručenja pisanog prigovora, predstavnici građanske inicijative „Zajedno za Dinamo“ dat će izjave za medije i podijeliti priopćenje za javnost.

Građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo"

Komentara 29

AA
aazg
09:52 26.01.2011.

Hvala Bogu da netko napokon upozorava na kršenje Zakona o sportu Republike Hrvatske, članaka 27. i 34. po kojima Zdravko Mamić ne smije obavljati funkciju koju obavlja u klubu dok mu je sin licencirani FIFA menadžer. http://img716.imageshack.us/img716/9950/mariomamic.jpg Još 2007. na. na to upozorava Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa kao i Pučki pravobranitelj ali dopušta se da se i dalje na bezobrazan i drzak način krše zakoni Republike Hrvatske. Tko štiti Mamića, ima li to veze s njegovim financiranjem političkih kampanja i kada će se navijači tog kluba napokon probuditi i reći dosta je toga u jednom velikom, nekoć ponosnom, hrvatskom i gospodskom klubu, a danas privatnoj prčiji za bogaćenje obitelji Mamić ?!

TO
Tot
22:58 26.01.2011.

joj masa debila na masovnom prosvjedu ,ak se skupi njih 200 poštenjačina,svi su već imali posla s policijom...jadnici neka se drže hokeja i ostave dinamo na miru nama koji volimo nogomet i dinamo

Avatar Castro
Castro
13:01 25.01.2011.

PTB, cekamo te, gdje si ????? :-) :-) radujem se \" masovnom prosvjedu \" klinaca......!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije