Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTENA PRILIKA

Goran Tomić otkrio razlog Dinamova povratka: Ta dva penala... Žalosti me to

Rijeka i Dinamo sastali se u 12. kolu HT Prve lige
Nel Pavletic/PIXSELL
16.10.2021.
u 20:40

- Normalno da se uvuče nervoza, jaki protivnik kao Dinamo te stisne i onda od 3:0 završiš s 3:3. Naravno da smo htjeli pobijediti, ali eto...

Rijeka je u derbiju protiv Dinama imala apsolutno sve u svojima rukama. Vodstvo 3:0 nakon prvog dijela, prednost domaćeg travnjaka i navijača, protivnika pred nokautom... I svejedno sve prokockala kao u nekoliko navrata proteklih sezona, ponajprije u susretima s Goricom.

Naravno, trener domaćih Goran Tomić nije presretan zbog te činjenice, no nije ni nezadovoljan s osvojenim bodom, koji plave i dalje drži iza Rijeke na ljestvici.

- Najprije hvala navijačima na sjajnoj podršci. Stvarno su bili vjetar u naša jedra. Prvo poluvrijeme smo odigrali fantastično. Ispunili smo ama baš sve što smo dogovorili, ispunili smo sve i u napadačkom i u obrambenom segmentu igre. Dinamo praktički nije imao niti jednu jedinu šansu, a mi smo odigrali: savršeno - kazao je Tomić, a prenosi 24sata.

16.10.2021., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo.Komnen Andric, Mislav Orsic, Bruno Petkovic.
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

Od svojih igrača nije mogao tražiti više. Bila je to nogometna lekcija koju su Riječani očitali momčadi Damira Krznara. Rijeka je bila hrabrija, agresivnija, odlučnija, razigranija. No, u drugom dijelu sve se promijenilo.

Sve to okrenulo se na Dinamovu stranu.

- Plan je bio potpuno isti, da igramo na isti način. Međutim napravili smo dvije neopreznosti u našem šesnaestercu, a kad primite gol iz penala i to iz neke apsolutno bezopasne situacije po vlastiti gol, a onda opet još jedan iz penala... Normalno da se uvuče nervoza, jaki protivnik kao Dinamo te stisne i onda od 3:0 završiš s 3:3. Naravno da smo htjeli pobijediti, ali eto... Što je, tu je - izjavio je trener Rijeke pa zaključio:

- Ma gledajte, ja sam uvjeren da bi mi utakmicu lagano priveli kraju da nismo imali te neopreznosti u našem šesnaestercu i primili dva gola iz penala. Mi smo njih iskontrolirali, kroz igru nam nisu radili apsolutno nikakve probleme tako da... Žalosti me to, ali 'ajde. Bit će bolje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
21:09 16.10.2021.

Mnogi žestoko kritiziraju Krznara . Ali danas je Dinamov strateg nadmudrio Tomića i na kraju se Rijeka sretno izvukla.

DU
Deleted user
21:06 16.10.2021.

Goran T. nadareni je hrvatski trener koji je odradio dobar posao u Lokomotivi ,a potom i u Rijeci. Ali ne mogu se oteti utisku kako je danas lošim vođenjem utakmice ( nakon 3:0 ) ispustio pobjedu nad jakim Dinamom.

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
21:14 16.10.2021.

Kmee kmee prrd kmee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije