Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI IRSKU 2:1

Sjajni Griezmann zabio dva gola u tri minute, Francuska nakon preokreta u četvrtfinalu

Francuska vs. Republika Irska
Foto: Reuters
1/22
26.06.2016.
u 17:01

Francuskoj se u četvrtfinalu smiješi dvoboj s Engleskom koja prije toga u osmini finala mora svladati Island (sutra u 21 sat).

Francuska je u četvrtfinalu Europskog prvenstva. Domaćin turnira u Lyonu je nakon preokreta svladao Irsku s 2:1 i prošao među osam najboljih momčadi.

Nije dobro počelo za Francuze koji su šokirani već u drugoj minuti. Pogba je u svom šesnaestercu nespretno naletio na Longa, a Brady pogodio iz kaznenog udarca.

Francuzi su nakon toga preuzeli inicijativu i bili bolja momčad, a do pogodaka su stigli u drugom poluvremenu na krilima sjanog Griezmanna. Napadaču Atletica bile su potrebne samo tri minute da okrene susret. U strijelce se upisao u 58. i 61. minuti. Nakon toga je branič Irske Duffy zbog prekršaja kao posljednji igrač dobio crveni karton i tu je priči bio kraj.

Francuskoj se u četvrtfinalu smiješi dvoboj s Engleskom koja prije toga u osmini finala mora svladati Island (sutra u 21 sat).

>> Čačić: Dok god sam izbornik, Srna neće napustiti reprezentaciju

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
16:45 26.06.2016.

Meni su jako simpaticni ovi irci. Dobro, u prvo poluvrijeme su malo nesportski dugovlacili ali ne parkiraju autobus nego probaju igrati ofansivno sto je dalo puno prostora za francuze u drugom poluvremenu da ih nokatiraju. A ne kao ovaj kukavicki Portugal.

DU
Deleted user
15:30 26.06.2016.

Bila bi to lijepa osveta nakon kradje u reziji onog crnog smeca, henryja.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:52 26.06.2016.

Naprijed Irska, navijam za vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije