Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OZLJEDE

FOTO Radost za Dinamo i Kopića: Plavi adut uskoro opet na raspolaganju u borbi za titulu

Dinamo je pobijedio Istru 1961 s nevjerojatnih 6:3 i osvojio Kup
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
31.03.2022.
u 23:37

Nakon što su plavu momčad morile ozljede kjučnih igrača na travnjak se još prije stanke vratio Arijan Ademi, nedavno i Kevin Theophile-atherine, a oporavlja se i Dino Perić

Dinamo u nedjelju od 17 sati na Maksimiru u 29. kolu dočekuje Hrvatski dragovoljac. Nastavak je to napete HNL utrke nakon reprezentativne stanke. Dinamo u nju ulazi s 57 bodova na kontu s prvog mjesta, dok ga s isto toliko prati Osijek s drugog. Na trećem je Hajduk  (s 52 boda) koji baš protiv Slavonaca gostuje  u derbiju nadolazećeg kola.

Nakon što su plavu momčad morile ozljede kjučnih igrača na travnjak se još prije stanke vratio Arijan Ademi, nedavno i Kevin Theophile-Catherine, a oporavlja se i Dino Perić.

No, ime koje je uz Ademija najviše zanimalo dinamovce bilo je ono Luke Ivanušeca. Zagrebački klub razveselio svoje navijače objavivši fotografiju Ivanušeca na treningu. 

Podsjetimo, Dinamov veznjak bio je na operaciji trbušnog zida nakon čega mu predstoji oporavak, koji kako se čini, napreduje po planu. U Dinamu se nadaju da će biti spreman pomoći im u utrci za prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore


 

Ključne riječi

Komentara 2

ZG
Zeljko Grabar
16:32 02.04.2022.

Postedi nas Boze povratka Perica jer sa takvim sporim igracom u pozadini 100% gubimo prvenstvo.

BU
bum5bar
08:42 01.04.2022.

Dinamo najjači još kad se vrate ovi ozljeđeni prvenstvo nam je zagarantirano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije