Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO BEZ FINALA

Razočarani Filip Mihaljević: Ovo je veliki udarac, olako sam shvatio kvalifikacije

Filip Mihaljević
Sanjin Strukić/Pixsell
03.08.2021.
u 14:37

Mihaljević je u trećem pokušaju bacio 20.67 i završio na 15. mjestu što mu nije dovoljno za finale.

Hrvatski bacač kugle Filip Mihaljević nije uspio izboriti finale Olimpijskih igara.

Mihaljević je u trećem pokušaju bacio 20.67 i završio na 15. mjestu što mu nije dovoljno za finale.

- Baš sam razočaran. Ovo su daljine koje imam, koje sam pokazivao cijelu godinu. Labavo sam ušao u kvalifikacije jer sm razmišljali o finalu i medalji. Ovo je jednostavno moja greška, greška u pripremi. Olako sam shvatio ove kvalifikacije, imao sam velika očekivanja, bio sam fizički najjači ikad. Trebam biti još ozbiljniji, ovo je veliki udarac za mene - rekao je Mihaljević za HTV.

Mihaljević je i prije pet godina u u Riju zapeo u kvalifikacijama. Tada je bacio 19.69 i osvojio 11. mjesto. Sada je kuglu bacio metar dalje, ali ni to nije bilo dovoljno.

Bio je ovo loš dan za hrvatsku atletiku jer je jutros kopljašica Sara Kolak ostala je bez plasmana u finale Olimpijskih igara u Tokiju nakon što je u kvalifikacijama prijestupila u sva tri pokušaja.

Hrvatska tako zasad ima samo jedno finale iz atletike u Tokiju, a njega je izborila Sandra Perković koja je na kraju bila četvrta u ženskom disku.

>> Pogleajte doček Matee Jelić u Kninu:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar anlaser
anlaser
16:02 03.08.2021.

Na Olimpijskim igrama on kaže "olako sam shvatio kvalifikacije" ! Jbt pa nisi došao u Brođance na Olimpijadu starih sportova ! Čini se da nije jedini .

RO
roland
16:59 03.08.2021.

Bitno je da on ima olimpijsku normu dobiva stipendiju stipendiju u istom iznosu kao i braća Sinković.

NA
nano0705
16:37 03.08.2021.

Zašto ovakvi likovi idu na olimpijadu, ovo je sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije