Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasan meč

Ćorić se naklonio Đokoviću: Ti si jedan od najvećih ikad

Ćorić - Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
14.10.2018.
u 13:04

Đoković je svladao 21-godišnjeg Zagrepčanina sa 6-3, 6-4 nakon 96 minuta borbe.

Unatoč snažnom otporu hrvatskog Davis Cup reprezentativca Borne Ćorića, najbolji srbijanski tenisač Novak Đoković u nedjelju je osvojio svoj 32. naslov na turnirima Masters 1000 serije, a četvrti u Šangaju.

Đoković je svladao 21-godišnjeg Zagrepčanina sa 6-3, 6-4 nakon 96 minuta borbe

- Pokušao sam naučiti malo kineskog, ali nisam uspio pa ću pričati na engleskom. Čestitam Novaku, podigao je svoju igru na novi nivo i to nije bilo zabavno meni. Nole, svaka čast, ti si jedan od najvećih ikad - rekao je 21-godišnji hrvatski tenisač

Đokoviću je za treći trijumf u isto toliko mečeva protiv Ćorića bio dovoljan jedan 'break' u svakom setu. Ćorić se tijekom cijelog meča nije predavao, a dvojica tenisača publici su priuštila fenomenalan meč prepun prekrasnih poteza. 

Komentara 37

Avatar Foton
Foton
15:13 14.10.2018.

Lijepo je gledat finale igraca na -ic.

KI
kimi
14:06 14.10.2018.

Čast izuzecima ali kada pogledam većinu komentara onda je jasno zašto smo tu gde jesmo . Borna je mald momak tek je karijera pred njim ali jednostavno Novak je u takvoj formi da trenutno može da pobedi bilo koga na planeti.

MI
miksi
14:09 14.10.2018.

Nešto ne vidim našeg prijatelja Đovaka, mora da tiho pati u nekoj rupi zajedno sa Čubetom, Micom trofrtaljkom i ostalim svojim profilima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije