Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO SE OZLIJEDIO

Evo kada bi Perišić trebao debitirati za Hajduk, to neće biti tako brzo

Split: Ivan Perišić potpisao za Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
20.01.2024.
u 08:46

- Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti ne teren. Jedva čekem da krene sve to, počeo sam trčati prije petnaestak dana. Sve je OK i nadam se da ću što prije biti na terenu. Idem korak po korak. Trčim i tu nema problema - rekao je Perišić.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i službeno je potpisao ugovor s Hajdukom te će se 'bijelima' pridružiti u lovu na dugo čekani naslov prvaka Hrvatske. Davno dano obećanje povrataka u matični klub, čije su ispunjenje navijači dugo čekali, konačno se ispunilo, a klub je na društvenim mrežama tim povodom objavio video te mu zaželio dobrodošlicu. 

Perišić je jučer i službeno predstavljen, a otkriveno je i da će u Hajduku igrati za 1 euro mjesečne plaće, baš kao i Nikola Kalinić, koji je u klub stigao nešto ranije u ovom prijelaznom roku. Obojica su potpisala ugovor koji sadrži simboličnu plaću. Perišić će prvo odraditi posudbu iz Spursa, a onda će potpisati ugovor s bijelima na jednu sezonu.  

- Ne znam što bih rekao. Puno vremena je prošlo otkad sam otišao. Zadnjih dana je bilo puno emocija i problema sa spavanjem. Sretan sam što sam tu. Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti ne teren. Jedva čekem da krene sve to, počeo sam trčati prije petnaestak dana. Sve je OK i nadam se da ću što prije biti na terenu. Idem korak po korak. Trčim i tu nema problema - rekao je Perišić.

 Nakon puknuća križnog ligamenta u rujnu te uspješne operacije i rehabilitacije, očekuje se da će Perišić biti spreman za igranje u drugom dijelu travnja. Stoga se prema rasporedu najizglednijom za debi čini utakmica na Poljudu protiv Rudeša 20. travnja, a to znači da bi Perišić mogao igrati za Hajduk u zadnjih šest kola prvenstvene sezone. Ili, u boljem slučaju, još kolo, dva prije. 

Ključne riječi

Komentara 1

BP
Besposlen pop
08:59 20.01.2024.

Džaba je dolazio 💪💙🏆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije