Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULO LUDILO

Srušila se web stranica Hajdukovog shopa. Poznat razlog zašto je nastao pravi navijački kaos

U Zadru otvoren Hajdukov Fan shop
Dino Stanin/PIXSELL
19.01.2024.
u 19:18

Perišić se tako poslije velike inozemne karijere u Bundesligi i Premiershipu vraća na svoj Poljud, izabrao je dres s brojem četiri kojeg mu je ustupio stoper Ferro.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i službeno je potpisao ugovor s Hajdukom te će se 'bijelima' pridružiti u lovu na dugo čekani naslov prvaka Hrvatske. Davno dano obećanje povrataka u matični klub, čije su ispunjenje navijači dugo čekali, konačno se ispunilo, a klub je na društvenim mrežama tim povodom objavio video te mu zaželio dobrodošlicu. 

GALERIJA Ivan Perišić je potpisao za Hajduk

U Zadru otvoren Hajdukov Fan shop
1/11

Perišić se tako poslije velike inozemne karijere u Bundesligi i Premiershipu vraća na svoj Poljud, izabrao je dres s brojem četiri kojeg mu je ustupio stoper Ferro. Nakon toga je nastala prava navijačka pomama za njegovim dresom, svi su željeli kupiti svoj primjerak što je izazvalo pravi kaos. 

VEZANI ČLANCI:

Službena web stranica Hajdukovog shopa srušila se u kratkom roku, a razlog je naravno - Ivan Perišić. Trenutno nije poznato kada će opet biti osposobljena i spremna za nastavak prodaje dresova i suvenira. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije