Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo u Lisabonu

Tisuće navijača dočekalo Portugalce, Ronaldo predvodio slavlje i sve snimao

Portugal slavi naslov europskog prvaka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
11.07.2016.
u 17:45

Prije nego što su krenuli ulicama Lisabona, imali su prijam kod predsjednika Marcela Rebela de Souse, a zatim su krenuli ulicama portugalske prijestolnice.

Portugalski reprezentativci stigli su Lisabon, gdje je počelo veliko slavlje nakon nedjeljne pobjede u Saint-Denisu nad Francuzima (1:0) i osvajanja naslova europskog prvaka.

Glavna zvijezda bio je kapetan Cristiano Ronaldo koji je zbog ozljede napustio teren u prvom poluvremenu. Izvan terena bit će četiri tjedna.

Prije nego što su krenuli ulicama Lisabona, imali su prijam kod predsjednika Marcela Rebela de Souse, a zatim su krenuli ulicama portugalske prijestolnice.

– Svima im zahvaljujem. Ovo odlikovanje za posebne zasluge nije dobila nijedna portugalska reprezentacija prije ove – rekao je predsjednik te odlikovao nogometaše.

 

Amazing❤️👌🔝

Videozapis objavljuje Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

>>Griezmann najbolji igrač Eura, a evo tko je još u idealnoj momčadi

>>Ronaldo: Ovo je moj najsretniji trenutak u karijeri

Komentara 7

DU
Deleted user
17:29 11.07.2016.

Ovome idiottu koji se naziva derin idi sa ovoga bloga jer ti se cijeli svijet smije ti nisi nista nego jedna velika b-u-daletina koja nema pojma o nogometu mora da ti je to urodjeno jer da imas i malo pameti takovo sto ne bi pisaao hajde odhebi u svoj vrtic gdje i pripadas konju jedan

Avatar krile11
krile11
20:51 11.07.2016.

U nogometu je pobjednik koki da vise golova za vrijeme trajanja utakmice.Bolja momcad je ona koja to postigne a ne ona koja je to po pisanju medija osobnim zeljama i sl.Francuzi da su bili bolji od Portugala dali bi vise golova od njih .I to je jedina istina

VE
Velebit12
00:15 12.07.2016.

Portugal je trebao osvojiti titulu i 2004. Grci su u finalu imali puno sreće. Slavni Eusebio je u finalu eu. prvaka zabio Real Madridu 5 komada u pobjedi Benfike 5:3.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije