Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALNA SP EMISIJA

Euforija u studiju Večernjeg: Tko je taj koji želi zlo reprezentaciji? Pogledajte sad strane medije, kakav gušt!

28.11.2022.
u 14:14

Briljirala je Dalićeva Hrvatska jučer u Dohi i kreirala veličanstveni preokret u kojem danas piše cijeli svijet, ali briljirali su i naši novinari u studiju u jutarnjem terminu u našoj standardnoj i specijalnoj SP emisiji dan nakon utamice Hrvatske. Ispred kamere bila je naša prva postava - Ledinski, Delač, Janković, Redžić, a govorilo se o Daliću, Gvardiolu, Juranoviću, Dalićevoj jutrošnjoj presici i obračunu s kritičarima reprezentacije i Kramarića.

Briljirala je Dalićeva Hrvatska jučer u Dohi i kreirala veličanstveni preokret u kojem danas piše cijeli svijet, ali briljirali su i naši novinari u studiju u jutarnjem terminu u našoj standardnoj i specijalnoj SP emisiji dan nakon utakmice Hrvatske. Ispred kamere bila je naša prva postava - Ledinski, Delač, Janković, Redžić, a govorilo se o Daliću, Gvardiolu, Juranoviću, Dalićevoj jutrošnjoj presici i obračunu s kritičarima reprezentacije i Kramarića. 

Pogledajte kakva atmosfera vlada jutros u našem studiju i doznajte posljednje informacije iz tabora reprezentacije u Kataru.

Odlučili smo da nećemo ni izrezati emotivne mini-monologe naših redakcijskih stručnjaka, jer ne pobjeđuje se na SP-u ipak s 4:1 svaki dan i to nakon primljenog gola poslije 20 sekundi igre.

Sutra nam u goste dolazi legendarni Josip Šimunić, a prva postava Večernjakove SP emisije opet se okuplja jutro nakon Belgije.

> Utakmicu s Kanadom pratili smo u društvu prekaljene igračine i trenera koji piše povijest s mostarskim Zrinjskim, Sergejom Jakirevićem, pogledajte cijelu emisiju: 

Komentara 4

DU
Deleted user
21:13 28.11.2022.

Samo 3 komentar, brišete bas sve, nije vam palo na pamet zašto su komentari takvi.

Avatar štetočnji
štetočnji
20:03 28.11.2022.

Sva sreća da nitko ne zna što mislim.......

BA
Barba56
16:55 28.11.2022.

Ni prije utakmice sa Kanadom , a ni poslje nisam primjetio da se netko bojao Kanade .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije