Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILO IM SE

Englezi su napali Hrvata da je varao, a sad su oni napravili istu stvar!

Pickford
Foto: Instagram Dejan Lovren
1/2
04.07.2018.
u 08:54

U petoj je seriji Pickford prerano izašao s gol-crte, lijevom rukom obranio udarac Carlosa Bacce i odveo Engleze u četvrtfinale. Da su se suci držali pravila, Kolumbijac bi trebao ponovo pucati jedanaesterac.

Engleski mediji nakon utakmice Hrvatske i Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva raspisali su se o vratarima, Danijelu Subašiću i Kasperu Schmeichelu. Tvrdili su da su prekršili pravila i varali jer su kod izvođenja jedanaesteraca obojica suprotno pravilima izašla s gol-crte prije nego što je izvođač udario loptu.

No, istu je stvar sinoć napravio njihov vratar Jordan Pickford u raspucavanju protiv Kolumbije i to kod odlučujućeg jedanaesterca. U petoj je seriji prerano izišao s gol-crte, lijevom rukom obranio udarac Carlosa Bacce i odveo Engleze u četvrtfinale. Da su se suci držali pravila, Kolumbijac bi trebao ponovno pucati jedanaesterac.

Bivši irski reprezentativac Eamon Dunphy, koji danas radi kao komentator na televiziji RTE, potvrdio je da udarac nije bio u skladu s pravilima.

Pickford
1/6

– Mislim da je Pickford prekršio pravilo, izašao s crte najmanje dva ili tri koraka. A suci su to vidjeli – rekao je Dunphy i dodao:

– No, ne možete kriviti Pickforda. To pravilo ne bi uopće trebalo postojati.

A Danijel Subašić jučer je mirno odgovorio engleskom sucu Grahamu Pollu koji je u svojoj kolumni u Daily Mailu kritizirao vratare na SP-u poručivši kako redovito krše pravila prilikom izvođenja kaznenih udaraca. 

– Suci nas upozoravaju da ostanemo na liniji. Normalno je da izađemo metar ispred linije. Mislim da je sve bilo regularno. Ne znam tko priča o tome, možda sudac koji je pokazao tri žuta kartona u jednoj utakmici – rekao je Subašić aludirajući na susret Hrvatske i Australije 2006. na SP-u kada je Poll Josipu Šimuniću pogreškom dao tri žuta kartona prije nego što ga je isključio.

>> Novinari VL-a najavili utakmicu s Rusijom

Komentara 18

Avatar zajutrak
zajutrak
09:19 04.07.2018.

A vidi časti u Engleza ...., svi muzeji su im puni njihovih lopovluka .

WI
Witman
09:14 04.07.2018.

Pljačkaši i lopovi

VO
vorda400
09:16 04.07.2018.

Govnari se provukli za picinu dlaku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije