Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker ima novu ideju: Igrači nisu zadovoljni, moramo to napraviti

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
04.07.2018.
u 07:55

– Uživamo u Rusiji. Hvala vam na gostoljubivosti, odličnoj organizaciji i sjajnim stadionima – rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker za ruske je medije najavio susret Hrvatske i domaćina u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Susret se igra u subotu (20 h) u Sočiju.

– Rusija ima snažnu momčad s jakim karakterom. Ovo će biti povijesna utakmica za Rusiju. A za Hrvatsku će to biti prilika da ponovi uspjeh iz 1998. Volio bih da to bude dobra utakmica s mnogo golova – rekao je Šuker pa zahvalio domaćinima:

Davor Šuker
1/13

– Uživamo u Rusiji. Hvala vam na gostoljubivosti, odličnoj organizaciji i sjajnim stadionima.

Šuker se osvrnuo i na ispadanja favorita na SP-u. Smatra da je krivac tome umor.

– Nešto se događa s favoritima. Pogledajte forme Argentine, Njemačke i Španjolske. U Fifi i Uefi moramo se boriti da se smanji broj utakmica. Znam da su televizijska prava važna, no moramo smanjiti broj utakmica jer igrači nisu zadovoljni – rekao je Šuker.

>> Novinari VL-a o Rusiji i Danskoj

Komentara 45

SX
sudbina x
08:38 04.07.2018.

zenskamomcad: Ti možeš skoknuti jedino do Backe Palanke...Jadransko more možeš samo sanjati...

SX
sudbina x
08:36 04.07.2018.

Vatreni uoči utakmice s Rusijom trebaju paziti što jedu i tko im kuha, inače će se stadionom kretati poput zombija...Rusi o nogometu pojma nemaju a pobijedili su reprezentaciju poput Španjolske...Halo...

KO
Kopreinitz
08:46 04.07.2018.

Sukeru, pokreni sad diskusiju oko izgradnje Nacionalnog stadiona u Hrvatskoj, upregni SVE sto se moze upregnuti, od Drzave HNSa do sredstva iz fondova EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije