Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA Hrvoja Ćustića

Dvije godine od hrvatske nogometne tragedije

Hrvoje Čustić
Filip Brala/Pixsell
31.03.2010.
u 14:23

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno kobnog zida na stadionu na Stanovima te na mjesnom groblju u Murvici predstavnici NK Zadar, Udruge Tornado, HNS-a i obitelji Ćustić obilježili su drugu godišnjicu tragične smrti Hrvoja Ćustića.

U župnoj crkvi u Murvici Donjoj održana je i sveta misa zadušnica, a sinoć je u HNK Zadar trebala biti predstavljena knjiga zadarskog novinara i publicista Drage Marića pod nazivom “Sjećanje na Hrvoja”.

U toj knjizi, čije je izdavanje potaknuo Tornado, navijačka skupina Zadra, okupljeni su mnogobrojni isječci iz novina u kojima je praćena Hrvojeva nogometna karijera, od prvih nogometnih koraka, dolaska u Zadar, preko igranja u drugim hrvatskim klubovima, nastupa u mladoj hrvatskoj reprezentaciji pa do tragične smrti 3. travnja 2008. u susretu Prve HNL između njegova Zadra i Cibalije.

Komentara 2

MI
mitar
16:30 31.03.2010.

Jadan momak koji je poginuo zbog lude stimceve ideje o ligi 16.I opet taj kao i svi stadioni u Hrvatskoj ne odgovaraju standardima Uefe.

FI
five
18:49 31.03.2010.

na travu su pale zadnje kapi krvi,za zadar si uvik bia prvi hrvoje ime tvoje svima je znano za tebe bogu se moli zadarski tornado... Opet ce svanuti nova jutra Opet ce doci novo sutra Opet ce sunce pokazati svoj sjaj Dat ce znak da si stigao u raj Opet ce neki novi djecaci Igrati se loptom, tko dalje baci Opet ce netko pozeliti da zna Kako izgleda pobjeda… A onda ce netko sjetit se tebe Srce od jednom ce pocet da zebe Jer nema tebe da postignes gol Nama na ran...u si nanio sol Srce se steze sve vise da pati Zasto te uze Bog ce dragi znati Al znaj da pece, al znaj da boli HRVOJE ANĐELE ZADAR TE VOLI NIKAD PREBOLJEN NIKAD ZABORAVLJEN lopte je čarobna koju si volia i trava zelena meka ti postelja HRVOJE RIP 1983-2008

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije