Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKA IM JE SA SREĆOM

Dinamovac zaručio neodoljivu Hrvaticu, pogledajte kakav joj je prsten kupio i stavio na ruku

Gabrijela Tandara
Foto: https://www.instagram.com/gabrijelatandara/
1/32
26.01.2021.
u 10:20

Tolić i Tandara u vezi su gotovo pune četiri godine, a nju su mediji proglasili jednom od najljepših djevojaka hrvatskih nogometaša

Marko Tolić, mladi vezni igrač Dinama (24), zaprosio je u nedjelju ispred Kamenitih vrata voljenu djevojku Gabrijelu Tandaru. Lijepa mlada dama prihvatila je bračnu ponudu, a par je sretnu vijest objavio na svojim profilima na Instagramu.

Gabrijela Tandara
1/23

- Dajem ti rič da s tobom ću ić ravno prid Boga - stihovi su grupe Dalmatino kojima je fotografiju potpisala Tandara, koja je tek nedavno, početkom prosinca, proslavila 25. rođendan.

Tolić i Tandara u vezi su gotovo pune četiri godine, a nju su mediji proglasili jednom od najljepših djevojaka hrvatskih nogometaša.

O plavokosoj ljepotici sa zagrebačke Trnovčice ne zna se puno, no njezin profil na Instagramu otkriva da obožava putovanja u društvu svog Marka. 

Podsjetimo, Tolić je u Dinamo stigao iz Lokomotive u kolovozu 2020. godine, te se još uvijek trudi nametnuti strategu Zoranu Mamiću u prvoj momčadi. U posljednje četiri utakmice zaigrao je tek nešto više od pola sata, a u redovima hrvatskog prvaka dosad je upisao dva pogotka. 

Foto: https://www.instagram.com/gabrijelatandara/

Komentara 11

KP
konzervativni_preporod
12:55 26.01.2021.

Pročitao "naručio" što je najgore nije daleko od istine.. dosta njih oženi elitne eskort dame

SJ
Sve je uzalud
13:58 26.01.2021.

........bože bože ...................što sve žena može..................sretno................

ZD
zdip
12:55 26.01.2021.

dobra ko dobar dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije