Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGA VEZA

Tko je djevojka novog Dinamovca? Redovito plijeni pažnju na Instagramu vrućim fotkama

Gabrijela Tandara
Foto: Instagram
1/7
18.08.2020.
u 12:36

Novopečeni Dinamovac Marko Tolić u vezi je tri godine s Gabrijelom Tandarom

Uz novog talentiranog 24-godišnjeg Dinamovca Marka Tolića, osim njegova dara za loptu, stoji ponosno i njegova djevojka Gabrijela Tandara. Nogometaš koji se našao u fokusu domaće javnosti jer odnedavno nosi dres najuspješnijeg hrvatskog kluba ljubi nekoliko mjeseci stariju partnericu čiji Instagram svima rado zapne za oko jer vrvi od mnoštva vrućih fotografija na kojima pozira u bikiniju i izdanjima koji naglašavaju njezinu zategnutu figuru i atribute.

Foto: Instagram screenshot

Tolić je ranije igrao za Lokomotivu, a prošli tjedan došao je na poziciju veznog igrača Dinama pa će ga tako Tandara, plavuša sa zagrebačke Trnovčice, uskoro s ponosom bodriti na maksimirskim tribinama.

Foto: Instagram screenshot

Da su zaljubljeni preko ušiju i nakon tri godine, svjedoče mnoge zajedničke fotografije na njihovim profilima društvenih mreža. Nova nada nogometa uživa veliku podršku prijatelja i obitelji, a sve to podebljava i podrška njegove Gabrijele koja se ne srami pokazati isklesanu liniju i istaknuti svoje adute.

Komentara 5

EL
Elektra268
13:47 18.08.2020.

Ako mi propadne moja dosadašnja karijera, nema straha, bacam se u novinare, sve preduvjete imam: Znam čitati, malo manje pisati, i imam instagram.. eto, kvalificiran sam za VL novinara!

Avatar marlony
marlony
13:27 18.08.2020.

Koji nožni prsti hahaha, užas ! Al bar ima lijepo prezime ahahahaha

SH
Shorv600
14:27 18.08.2020.

Ja igram za klub iz Donje Špičkovine ,visok ,jak kažu zgodan pa me nijedna ovakva neće kako to kako to!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije