Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRET

Dinamo dočekuje u Podsusedu najbolju slovensku momčad

Futsal Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
12.02.2015.
u 18:11

Dolazi MNK Dobovec, vrlo jaka momčad iz susjedstva,

Futsal Dinamo će 18. veljače (21 sat) odigrati prijateljsku utakmicu, protivnik je MNK Dobovec koji je trenutno vodeća momčad prve slovenske futsal lige. Utakmica će se odigrati u SD Sutinska vrela s početkom u 21 sat.

Prijateljski susret igrači i stručni stožer iskoristit će kao pripremu za nadolazeći uzvrat 1/8 finala hrvatskog Kupa. Dinamo je u jeku priprema za nastavak sezone te borbu za ulazak u I HMNL, a gosti su vrlo jaki i u svojim redovima imaju neke od najboljih futsal igrača našeg susjedstva.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti u KND BBB na adresi Ilica 37 po cijeni od 25 kuna, gdje se također možete učlaniti u Klub ili kupiti neki od suvenira.

>> Futsal Dinamo povisuje cijene ulaznica, evo i zašto!

Komentara 2

TO
Toma2
19:13 12.02.2015.

Ajmo Dinamo!

TO
Tonny96
18:59 12.02.2015.

Ovaj crveni Dinamo ce gadno izgubit.Kad vise nebude sdp na vlasti nebude ni bilo Crvenog Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije