Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - DINAMO

Derbi na Poljudu sucu koji je nedavno bio na žestokom udaru

Mario Zebec
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
20.04.2018.
u 13:29

Riječ je o sucu koji je ove sezone sudio u 11 utakmica u HNL-u te pokazao 43 žuta i tri crvena kartona

U nedjelju se na Poljudu od 17 sati igra veliki derbi između Hajduka i Dinama u koji modri ulaze s pet bodova prednosti.

Na Poljudu će pravdu dijeliti Mario Zebec iz Cestice.

Riječ je o sucu koji je ove sezone sudio u 11 utakmica u HNL-u te pokazao 43 žuta i tri crvena kartona.

Inače, Zebec nije sudio prvoligašima nakon utakmice polufinala Kupa u kojoj je Dinamo s 3:0 dobio Rijeku, a nakon koje ga je trener Riječana Matjaž Kek optužio da je režirao cirkus u nastavku utakmice te da im se smijao u lice.

Hajduku je sudio posljednji put u veljači ove godine kada su kao gosti s 5:0 slavili u Vinkovcima kod Cibalije.

Ključne riječi

Komentara 17

MA
maxxxx
13:54 20.04.2018.

Sad kmečanje počinje dva dana prije utakmice. Imaju dovoljno vremena odvesti ga na ćevape i u disco.

Avatar mlijeko
mlijeko
13:56 20.04.2018.

Vidim da je sven222 bio brz a sada će i II dalmatinska.Trebao je po njima suditi Batinić ili neki iz Osječke frakcije koji se sastaju s Kosom i po okolici Osijeka... Sudac treba samo da se drži pravila...za svaki prigovorr žuti karton makar se utakmica i prekinula zbog malog broja igrača... Isto onako kako sude strani suci a igrači i Dinama i Hajduka su onda male bebe i šute ko zaliveni. Zebec je zajebao u 45 minuti Dinamo za čisti penal i drugi Bradariću tako da mislim da je on u kvoti koja ide poslije utakmice u restoran "Zrno Soli".

KU
kupatilo
06:38 21.04.2018.

Ko god da sudi ima da sudi za Hajduk inace to odmy nije postdno suđenje.Znači morase pošteno potrudit da Hajduk neizgubi inace bice haos i po novinama i na stadionu.Dinamo ostete i nikom nist a hajduk nesmije da nebude potpomognut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije