Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ ODLAZI

Davis je bivši jer uprava Zadra nije htjela pristati na njegove ucjene

Glen Davis
Foto: Reuters/Pixsell
06.10.2018.
u 22:00

- Problemi su krenuli u petak, kada me zvao da ima probleme - viroza, nervoza, nostalgija za domom. Rekao je i da nije shvatio tu ozbiljnost - dva treninga dnevno, duga putovanja... - rekao je Longin

Unatoč potpisanom ugovoru, vatrenom dočeku u Zadru i pomoznoj najavi njegova dolaska, nekadašnji igrač i NBA prvak s Boston Celticsima, 32-godišnji američki centar Glen Davis, neće zaigrati za momčad Zadra, čiji su članovi uprave Branimir Longin i Željko Žilavec na subotnjoj konferenciji za medije rekli kako nisu mogli pristati na Amerikančeve ucjene.  

Nakon jednog treninga i dugotrajnih subotnjih pregovora, Davis se ipak nije pojavio u momčadi protiv Cedevite, a već pred početak dvoboja sportski direktor Zadra Branimir Longin najavio je kako od velikog transfera neće biti ništa.

- Ispričavam se navijačima koji su došli vidjeti Davisa. To se nažalost neće dogoditi. Problemi su krenuli u petak, kada me zvao da ima probleme - viroza, nervoza, nostalgija za domom. Rekao je i da nije shvatio tu ozbiljnost - dva treninga dnevno, duga putovanja... - rekao je Longin na posebnoj konferenciji za medije nakon poraza od Cedevite te nastavio:

- Mi smo napravili sve što smo mogli da ostane. Htjeli smo mu dati više novca. Naravno, u okviru budžeta kojeg imamo. Međutim, onda je počeo s drugim zahtjevima - biranjem utakmica, treninga... Nismo mogli pristati na ucjenjivanje.

Direktor kluba Željko Žilavec tvrdi da ništa nije ukazivalo na ovakav razvoj događaja.

- Ne znam kako smo to mogli pretpostaviti, možda se tako radi u Americi... No, ti zahtjevi, dizanje novca u zadnji čas, mi preko toga nismo mogli prijeći. Negdje se mora povući crta. Ova garnitura neće nikome dozvoliti, bez obzira na svoju veličinu, da se igra s imenom KK Zadar - istaknuo je Žilavec te najavio da će klub angažirati pravnu službu kako bi se zaštitio klupski interes prema potpisanom ugovoru s Davisom.

Ujedno, Zadar će odmah početi raditi na dovođenju pojačanja na centarskoj poziciji.

>> Pogledajte i sjajne poteze Dražena Petrovića

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar links
links
07:46 07.10.2018.

vi "nećete nikome dozvoliti, bez obzira na svoju veličinu, da se igra s imenom KK Zadar"!!! Da ste ozbiljan klub nebi nikada, ali nikada dovodili ovog našmrkanog klauna koji ne igra već 3 godine!!! Niste se sjetili ranije ga upoznatii sa njegovim obavezama, zar ste očekivali da će jedan ovisnik trenirati 2 puta dnevno!!! Toliko o vašoj "veličini"!!!!

ZA
zagi101
00:45 07.10.2018.

tak je svojedobno i cibona popušila s Rađom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije