Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI MU KAZNA

Ronaldo izgubio živce i udario protivničkog igrača bez lopte

Ronaldo udarac
Marca.com
02.11.2015.
u 11:40

Ronaldo je, dok je bio bez lopte, bez ikakvog razloga udario gostujućeg igrača Davida Simona. Sudac taj detalj nije vidio, no pitanje je hoće li španjolski savez kazniti Portugalca.

Real Madrid u subotu je bez većih poteškoća svladao Las Palmas sa 3:1, a jedan je gol postigao Cristiano Ronaldo. No, najbolji nogometaš svijeta imao je i jedan potez koji mu nikako ne služi na čast.

Ronaldo je, dok je bio bez lopte, bez ikakvog razloga udario gostujućeg igrača Davida Simona. Sudac taj detalj nije vidio, no pitanje je hoće li španjolski savez kazniti Portugalca.

Real Madrid u idućem kolu gostuje kod Seville, a onda igra veliki derbi s Barcelonom. Ronaldu je stoga u slučaju kazne upitan nastup u El Clasicu...

>> Real rutinski slavio protiv Las Palmasa, Modrić igrao prvo poluvrijeme, Kovačić na klupi

Treba li Ronaldo zbog ovoga biti kažnjen?

Komentara 3

DU
Deleted user
14:54 02.11.2015.

zamisli ti to....kao da je to nesto novo i nevjerojatno u nogometu ali i u drugim sportovima....svaka tekma ima barem 10 takvih ili slicnih detalja...sad sto to govori o konkretnim sportasima je druga pjesma

KS
krao_sam
16:16 02.11.2015.

Vamos Real

IS
isuskris3
14:23 02.11.2015.

ocito ima previse problema u zivotu.. mozda je napravio ovo jer mu hep prijeti da ce iskopcati struju, pa je morao pokazati svoje frustracije na nekome.. razmazeno deriste..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije