Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP I WTA LJESTVICE

Ćorić napredovao, Čilić i Martić pali za jedno, Vekić za tri mjesta

Humanitarno - sportski spektakl Gem Set Hrvatska održan je u Petrinji
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.07.2021.
u 12:53

Na vrhu nije bilo većih promjena. U vodstvu je Srbin Novak Đoković ispred Rusa Daniila Medvedeva, dok je treći Španjolac Rafael Nadal

Hrvatski tenisač Borna Ćorić napredovao je za jedno mjesto na novoj ATP ljestvici i sada je 32. tenisač svijeta, dok je Marin Čilić pao za jednu stepenicu i trenutačno drži 37. mjesto.

Ivo Karlović je pao za tri mjesta i sada je 203., Borna Gojo je skliznuo za osam pozicija, na 233. poziciju, dok je Duje Ajduković sada 266. tenisač, što je skok za devet mjesta.

Na vrhu nije bilo većih promjena. U vodstvu je Srbin Novak Đoković ispred Rusa Daniila Medvedeva, dok je treći Španjolac Rafael Nadal.

Dodajmo kako je pobjednik ATP turnira u Umagu, 18-godišnji Španjolac Carlos Alcaraz stigao do renkinga karijere. Sada je 55. tenisač svijeta, što je skok za 18. mjesta.

Hrvatska tenisačica Petra Martić pala je za jedno mjesto na novoj WTA listi i sada je 33. tenisačica svijeta, dok je Donna Vekić pala za tri pozicije na 50. mjesto.

Ana Konjuh je pala za tri mjesta, sa 115. na 118. poziciju, dok je Jana Fett na 210. mjestu što je pad za osam pozicija.

Tereza Mrdeža je napredovala za dvije stepenice i sada je na 221. poziciji.

Wimbledonska pobjednica Australka Ashleigh Barty drži prvo mjesto, a slijede Japanka Naomi Osaka i Bjeloruskinja Arina Sabalenka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije