Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čast konkurenciji...

Cico: Lamza je bio naša verzija Messija!

Stjepan Lamza
Igor Kralj/Pixsell
04.04.2011.
u 10:12

- Da nije bilo nesretne ozljede, Štef bi završio u velikom europskom klubu - kaže o glavnom konkurentu pobjednik naše ankete Cico Kranjčar

U našoj anketi pobijedili ste jednoga od najvećih Dinamovih igrača?

– Počašćen sam jer je Štef Lamza bio pojam velikoga nogometaša! On je bio hrvatska verzija današnjega Messija: kreator, dribler, moćan u duelima... Divio sam mu se jer je imao karakteristike modernoga nogometaša i, da nije bilo nesretne ozljede, završio bi u velikom svjetskom klubu – kazao je Zlatko Kranjčar o najvećemu konkurentu.

Cico je karijeru završio u austrijskom St. Pöltenu, kao posuđeni igrač bečkoga Rapida.

– Imao sam 35 godina i mislio sam da će moje iskustvo pomoći mladim igračima Rapida. No, tadašnji trener Krankl, s kojim sam godinama igrao, smatrao je da nisam potreban, što me dosta povrijedilo – dodao je Kranjčar.

Uvijek su zgodne usporedbe oca i sina. Tako Zlatko Kranjčar ima jedno europsko finale (u KPK-u 1985. protiv Evertona), dok Niko ima osvojen najvredniji engleski trofej FA kup.

Zlatko Kranjčar u tadašnjem Kupu prvaka postigao je pet pogodaka (sve za Rapid), dok Niko u Ligi prvaka još nije zabio niti jedan.

Zlatko s Dinamom ima tri trofeja, jednako kao i Niko, obojica po dva kupa i prvenstvo, a na kraju ono što tatu najviše boli: Cico nikad nije igrao na EP-u ili SP-u, dok je Niko bio na oba: EP-u 2008. i SP-u 2006. godine.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
17:17 04.04.2011.

A ne....Messi ipak nemre nit približno popit kolko Štef il Cico >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije