Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNA NAGRADA

Zaboravili su Modrića? Među tri najbolja Ronaldo i dva Francuza

Luka Modrić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
26.11.2018.
u 18:33

Nagrade najboljima bit će dodijeljene na svečanosti u Dubaiju 3. siječnja.

Nominacije za najbolje u prošloj nogometnoj sezoni objavio je Globe Soccer Awards. To je nagrada koju dodijeljuju organizacije menadžera igrača (EFAA) te udruga europskih nogometnih klubova (ECA). 

Ono što upada u oči da među tri najbolja igrača nije nominiran Luka Modrić, koji je već proglašen najboljim u Uefinom i Fifinom izboru.

U završni izbor ušli su Antoine Griezmann, Cristiano Ronaldo i Kylian Mbappe.

Za najboljeg trenera nominirana su petorica - Max Allegri, Diego Simeone, Jürgen Klopp, Didier Deschamps i Zinedine Zidane.

Bira se i najbolji klub u prošloj sezoni, a završni izbor ušli su Real Madrid, Atletico Madrid i Liverpool.

Nagrade najboljima bit će dodijeljene na svečanosti u Dubaiju 3. siječnja.

>> Pogledajte i 'Neopisivo' s dočeka tenisača

Komentara 16

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
18:40 26.11.2018.

Bravo Modriću!!!!! Briga tebe za još neko priznanje!!!! Najbolji Playmaker Svih Vremena !!!! Bravo Hrvatski Playmaker!!!! Legendo Hrvatska !!!!!!

NI
NikoCro
18:49 26.11.2018.

Kao sto sam vec pisao, Modric najbolji na svijetu pokupio relevantne nagradr od FIFA, UEFA, e sada tamo Francuzici za istu godinu proglasavaju nekoga sa strane, Lakrdija, al uzeli smo ih u Tenisu pa neka crkne koga smeta

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
11:41 27.11.2018.

Opet moji Jugoslaveni sve znaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije