Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U BAYERNU

Kovač odgovorio onima koji traže njegovu smjenu

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.11.2018.
u 17:30

Mediji naveliko nagađaju da bi Kovač već sutra mogao biti smijenjen ako kiksa protiv Benfice

Niko Kovač možda broji posljednje dane kao Bayernov trener. Mediji naveliko nagađaju da bi ga eventualni neuspjeh u utorak protiv Benfice u Ligi prvaka mogao stajati smjene, ali hrvatski strateg ne vidi situaciju uopće tako dramatičnom ili barem to ne pokazuje.

Svjestan je da bi mu pobjeda protiv portugalske momčadi mogla kupiti još vremena, pogotovo ako Ajax kiksa i bavarska momčad osigura prvo mjesto u skupini.

- Borac sam. Predaja nikad za mene nije bila opcija. Oduvijek se borim i gledam naprijed - odgovorio je kritičarima Kovač, kojega je u subotu 3:3 remi protiv Fortune Düsseldorf stajao mnogo gnjeva. 

Dapače, tog su poslijepodneva navijači preplavili Twitter sa zahtjevima za njegovom smjenom, što je dovelo i upravu u vrlo neugodnu situaciju unatoč tome što se donedavno klela da mu je radno mjesto sigurno.

Svjetski mediji su također naveli da su mu čenici već pronašli zamjenu u Arseneu Wengeru ili Zinedineu Zidaneu, u stratezima s više iskustva, kako u elitnim natjecanjima, tako i u nošenju s brojnim ćudljivim zvijezdama u svlačionici. 

- Očekujem od svojih igrača da će sutra dati sve od sebe, a i uvjeren sam da hoće. Jasno mi je da moramo pobijediti Benficu, pa ću u duhu toga pripremiti momčad - zaključio je priču hrvatski strateg, o čijem se škakljivom odnosu s pojedinim igračima također pisalo posljednjih tjedana. 

>>> Pogledajte veliko slavlje hrvatskih tenisača po povratku u Zagreb

Komentara 7

PA
pavel1001
19:28 26.11.2018.

Arsene Wenger hahahahahahahahahahaha pa kaj je ovo ??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
17:54 26.11.2018.

Bravo Kovaču!!! Pravi Hrvatski Trener od glave do pete !!!! Bravo Hrvatino !!!! Samo dalje !!! I ako nebude!!! Možeš biti sada Trener gdje god hoćeš!!! Bravo Hrvatski Trener u Bayern!!!

ZC
zorro.cz
08:25 27.11.2018.

Wenger..... ludilo. Arsenal je nekad bil pojam, a danas prosjecni klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije