Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenuo prema sucu

Šimić nakon utakmice išao tražiti svoju pravdu, cijela klupa ga smirivala!

Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/12
18.12.2016.
u 12:57

Igrala se četvrta minuta slabog poljudskog derbija u kojem bi Hajduk teško dao gol da se igra još nekoliko utakmica kad se ukazao Hilal El Soudani, najbolji i najskuplji igrač lige

Kakva je to minuta, 90+4... U posljednjih nekoliko sezona Dinamo je rješavao derbije na ovaj način, pogotkom protiv Hajduka u 94. minuti.

Četvrta minuta nadoknade, Henriquez je prije dvije godine donio Dinamu pobjedu od 3:2, pa je Machado u 94. minuti poravnao na 1:1, a u prosincu prošle godine Soudani je dao gol za pobjedu Dinama od 2:1 u 94. minuti. Serija 90+4 započela je u kolovozu 2014. godine, pa se nastavila u ožujku i prosincu prošle godine. I sada opet 90+4, i pobjeda Dinama.

Nevjerojatan niz... Igrala se četvrta minuta slabog poljudskog derbija u kojem bi Hajduk teško dao gol da se igra još nekoliko utakmica kad se ukazao Hilal El Soudani, najbolji i najskuplji igrač lige. Iskoristio je ubačaj Gojaka, koji je, sam ko’ duh uputio dijagonalu u kazneni prostor Hajduka, loptu je imao na glavi Kvesić, ali je krivo procijenio njen let. Bila je to nevjerojatna pogreška Hajdukovog lijevog beka, Gojakova lopta došla je do Soudanija, koji je topovski svladao Stipicu.


Carrillo ‘poludio’ zbog Kvesića

- Poludio sam zbog te pogreške kada smo primili gol, ali to se uvijek može dogoditi - kazivao je Joan Carrillo nakon utakmice.
Španjolski trener, premda Hajduk nije odigrao dva suvisla dodavanja, govorio je u tome kako mu je momčad usvojila neke zamisli.
- Spremali smo se za pobjedu, ali to nije bio naš dan. U Vinkovcima smo do pobjede došli u sudačkoj nadoknadi, sada smo izgubili... Dinamo nije bio nadmoćan, imao je neke poluprigode, a nama je nedostajalo preciznih dodavanja. Mogao sam ubaciti Ismailija i zatvarati utakmicu, ali želio sam pobjedu, zato je u igru ušao Maganto - rekao je Carrillo.
Ivajlo Petev imao je svoje viđenje, tako je to kod trenera. Nema veze što smo gledali očajan derbi, da nije bilo tog Soudanijevog gola, odnosno Kvesićeve greške, fokus bi bio na Hajdukovoj nemoći i slabom Dinamu, koji nije mogao ništa konkretno napraviti protiv “bijelih”, koji su bili bez petorice prvotimaca (Kalinić, Hamza, Futacs, Jefferson i Memolla).
- Imali smo posjed lopte, više prigoda za gol, a Hajduk je dominirao desetak minuta. Imali smo sreću postići gol za pobjedu u sudačkoj nadoknadi, sretan sam zbog tri boda u Poljudu, teško je ovdje doći do trijumfa. Rijeci će teško biti protiv Hajduka, zato su nam i ova tri boda bitna - kazao je Petev uz dodatak da je Ante Ćorić završio na klupi, jer je dva sata prije utakmice imao temperaturu 39,4.
U sudačkoj nadoknadi šou je imao Lorenco Šimić. Ćorić je odglumio prekršaj, bacio se na travnjak, a u gužvi je Šimić na travnjak bacio Stojanovića.

Naravno, Dinamov bek se bacio kao da je nokautiran u MMA borbi, ali Šimić je dobio crveni karton.

Bio je nezadovoljan Hajdukov stoper Zebecovom odlukom, nakon utakmice išao je tražiti neku svoju pravdu, pa ga je morala smirivati cijela klupa.
U fokusu su bile navijačke skupine, Torcida je odaslala jasnu poruku što misli o regionalnoj ligi, koja se najavljuje.

Njihov transparent “Protiv lopova i mafije za jaču ligu, Zakonom o sportu.

Bratimljenje nije opcija. Torcida protiv yugo lige.” pljeskom je popratio cijeli stadion.

Mamić dijelio savjete

Glas naroda je pokazao palac dolje regionalnoj ligi. Dobro, bilo je tu još onog uobičajenog kolorita, spominjanja vrba, pozdrava... BBB, s druge strane, više su se posvetili Zdravku Mamiću, još jednom su ponovili ono “odlazi iz svetinje”.

Inače, Mamić je bio s momčadi u hotelu Lav le Meridien, savjetnik je prije utakmice dao savjete, a onda se zaputio prema Zagrebu. U Poljudu nije bio od one tučnjave u svečanoj loži.

Komentara 22

Avatar tgprisoje
tgprisoje
14:37 18.12.2016.

Kako no kaze joško "incest" koliko daleko stoji obrambeni igrač od najboljeg Dinamovog napadača

SO
sonce
14:20 18.12.2016.

Hajduk je posta smiješan klubibić. Oko njega sam probi svijet.

DU
Deleted user
16:19 18.12.2016.

"Čorić odglumio i bacio se na travnjak" a Šimić "bacio" Stojanovića...tako je , bravo Ozrene , baš se tako dogodilo..tako se piše objektivan članak..a ljudi krivo misle da si pristran tj. primjer navijačkog pisanja..još jednom bravo za objektivnost , daa nam je bar više takvih novinarskih pera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije