Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO NISTE ZNALI

Capello: Beckham je ozbiljan tip, a ne hohštapler

30.10.2008.
u 17:46

Izbornik engleske nogometne reprezentacije, Talijan Fabio Capello, pozdravio je inicijativu iz AC Milana da u svoje redove dovedu Davida Beckhama.

Na pitanje koliko može biti ozbiljan potez dovesti 33-godišnjeg veterana, koji je odavno ispod razine svojih najboljih igara, i to na svega par mjeseci, Talijan je odgovorio.

- Ukoliko u tome uspiju, čelnici Milana napravit će velik posao. Beckham je iznimno ozbiljan i pouzdan čovjek, nije nikakav hohštapler, kao što mnogi misle – ustvrdio je Beckhamov bivši trener u Realu obrazloživši potom zašto ga je u madridskim danima udaljio iz momčadi:

- Nisam ga uopće udaljio ja, već vodstvo kluba, i to stoga što je potpisao za Los Angeles Galaxy dok je još bio pod utgovorom s Realom. Ja ga nikad ne bih eliminirao. On je cijelo vrijeme redovito dolazio na treninge i izvršavao svoje obveze. Ja ga nisam imao zbog čega suspendirati. - Još jednom, David je vrlo ozbiljan tip, vrlo uglađen i profesionalan. Niti izvan terena uopće nije onakav kakvim ga drugi prikazuju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije