Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSADA GODINE

Braća Sinković i trener Bralić u borbi za još jedno veliko priznanje

Braća Sinković
PR
23.10.2015.
u 12:13

Veliko je ovo priznanje kako braći Sinković, tako i treneru Braliću koji su se našli među najboljima na svijetu još jednom dokazavši da su njihov rad i rezultati prepoznati u cijelom svijetu.

Svjetski prvaci u veslanju u disciplini dvojac na pariće, Martin i Valent Sinković nominirani su u izboru Svjetske veslačke federacije (FISA) za najbolju mušku posadu godine, dok je njihov trener Nikola Bralić nominiran za najboljeg veslačkog trenera godine.

Veliko je ovo priznanje kako braći Sinković, tako i treneru Braliću koji su se našli među najboljima na svijetu još jednom dokazavši da su njihov rad i rezultati prepoznati u cijelom svijetu.

FISA nagrade za najbolje u 2015. godini dodjeljuje u pet kategorija i to za najbolju mušku i žensku posadu, najbolju para-veslačku posadu, najboljeg trenera te posebnu nagradu za doprinos veslanju kao sportu. A nagrade najboljima dodijelit će se 21. studenog 2015. na Floridi kada ćemo saznati hoće li braća Sinković dobiti još jednu vrijednu nagradu u svojoj uspješnoj veslačkoj 2015. godini. 

Najbolje veslačke posade i trenere kandidirali su gledatelji, zaljubljenici u veslanje i mediji, a zatim su finalisti na temelju kandidature izabrani od strane FISA vijeća. Uz braću Sinković u konkurenciji za mušku posadu godine, a i za trenera godine, našle su se još reprezentacija Francuske i Švicarske.

>> Braća Sinković izborila finale i nastup na Olimpijskim igrama

Komentara 1

SO
soovls
08:09 24.10.2015.

Bravo Sinkovići!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije