Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET

Braća Kovač, Vlaović, Soldo i Živković u gostima kod Stanića u Hercegovini

Niko Kovač
Goal.com
12.08.2015.
u 15:20

Povod je bio otvaranje novoizgrađenog igrališta i svlačionica u selu, i željeli su da im taj događaj uveličaju bivši Vatreni, s kojima su odigrali i utakmicu.

Stanovnici sela Zvirići u pograničnom području općine Ljubuški u Hercegovini imali su čast ugostiti bivše nogometne reprezentativce Hrvatske i s njima provesti ugodnu večer.

Povod je bio otvaranje novoizgrađenog igrališta i svlačionica u selu, i željeli su da im taj događaj uveličaju bivši Vatreni, s kojima su odigrali i utakmicu. Pozvali su ih preko Maria Stanića, praktički svoga sumještanina, budući da je njegova majka Stana iz Zvirića, a supruga Dragana iz obližnjeg susjednog sela Bijača, gdje je Mario napravio prelijepu kuću.

Stanićev poziv prihvatili su Niko Kovač, Goran Vlaović, Boris Živković, Zvonimir Soldo i Robert Kovač.

- Nije nas bilo jednostavno okupiti budući da je ljeto i razbacani smo po moru ili negdje drugdje, ali momci su se odazvali, svaka im čast. Ovo je lijepo druženje, nakon domjenka ćemo kod mene prespavati, mislim da će se Niko vratiti u Brela. Ja sam ovdje domaći, dolazio sam ovdje kao “klinjo”, kupao se na Kravici, trčao po crvenici, nizao duhan, pomagao dedi - kazao je Mario Stanić.

Galeriju fotografija bivših Vatrenih u Zvirićima pogledajte na portalu Goal.com.

>>Kovač: Skupina je teška, neugodna i bez slabog protivnika

Komentara 1

GU
General_U
15:46 12.08.2015.

bravo staniću mnogi zaborave tko su što su i odkuda su potekli lijepa gesta i poklon svojim sumještanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije