Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IDEMO PO POBJEDU'

Bjelica spreman za veliki derbi: Dinamo je odlična momčad s odličnim trenerom

Istra i Osijek sastali se u 6. kolu HT Prve lige
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
28.08.2021.
u 10:00

- Neće oni biti nešto posebno pogođeni ispadanjem. Naravno da bi bolje i za hrvatski nogomet bilo da su uspjeli izboriti Ligu prvaka.

Osijek u nedjelju u 7. kolu Prve HNL dočekuje Dinamo koji u Gradskom vrtu nije pobijedio zadnjih pet utakmica, gotovo tri godine.

– Nakon neočekivanog poraza u Puli, ozračje je dobro. Ne želim tražiti alibije, ali u 39 utakmica u HNL-u, otkako sam ja trener, nijednom nismo izgubili protiv momčadi od petog do desetog mjesta. Dvaput smo izgubili protiv Gorice i jednom protiv Dinama. Moramo biti na sto posto, ako nismo, onda smo prosječna momčad. Nadam se da ćemo u nedjelju pokazati pravo lice i pobijediti velikog protivnika – počeo je Osijekov trener Nenad Bjelica.

Osijekov najbolji napadač Ramon Mierez do sada je zabio 24 pogotka, šest s bijele točke. Identičan je to učinak kakav je u dresu Osijeka imao i Nenad Bjelica.

22.08.2021., stadion Aldo Drosina, Pula - Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, NK Istra 1961 - NK Osijek. Trener Osijeka Nenad Bjelica Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

– Koliko sam ja zabio s bijele točke – pitao je Bjelica i sjetio se da je jedan jedanaesterac i promašio, onaj u kupu protiv Intera 1992. godine.

– To su samo statistike, ali nam daju nadu za optimizam. Jako bih volio da me Ramon prestigne. On puno bolje radi zadnjih tjedana, gol Rijeci ga je podigao. No najvažnija je momčad.

Može li Dinamov posrtaj u Europi utjecati na njihovu izvedbu?

– Dinamo je sjajna momčad s odličnim trenerom. Ima iskustvo igranja teških utakmica i veliku širinu. Neće oni biti nešto posebno pogođeni ispadanjem. Naravno da bi bolje i za hrvatski nogomet bilo da su uspjeli izboriti Ligu prvaka. Važno je kako ćemo mi izgledati. Ako budemo na top-razini, onda su šanse za našu pobjedu velike – zaključio je Nenad Bjelica, trener Osijeka.

>>> Dinamo brani titulu prvaka Hrvatske

Komentara 5

FR
freeshooter
21:32 28.08.2021.

Ova utakmica je odlična prilika Dinamu da se ispuše nakon dosta negative oko europskih nastupa, jer igati u ovakvoj skupini EL je ipak uspjeh Dinama, a sada prvenstvo, i odmah pokazati da smo u HNL superiorni, i ove, i svake druge godine...samo jako...ale ale dinamo ale...

Avatar zagorac2
zagorac2
07:25 29.08.2021.

pobjedit ce Bjelica rezervnu momcad Dinama jer vec je aranziral suce, WAR i ocito da ce on ili Hajduk osvojit pravenstvo ali to znaci da klubovi HNLa nece dobit taj milijun eura jer to su ta dva kluba koji placaju "posteno sudjenje" ali u evropi ispadaju u prvim predkolima od klubova koji jos uvjek igraju bosi jer tamo nema "poguranca ili placanja za posteno sudjenje"

MO
Moskovija
16:22 28.08.2021.

Hahaha....što ga bjelica lupeta! Dinamo dolazi bez pola prve momčadi, zapravo i više, cijeli zadnji red je out znog ozljeda, majer i jakić su pred par dana prodani, a krznar ni sam ne zna što i kako voditi momčad...to kakoo igraju zadnja 2 mjeseca je užas...ako osijek ne moože dobiti ovakav dinamo onda odmah neka da ostavku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije