Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Barcelona još jednom izgubila bodove, Real sve bliže naslovu

La Liga Santander - FC Barcelona v Atletico Madrid
Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
30.06.2020.
u 23:57

Barcelona sada zaostaje za Real Madridom jedan bod (Barcelona 70, Real 71) s time da klub Luke Modrića ima utakmicu manje

U derbiju 33. kola španjolske nogometne lige Barcelona je dočekala Atletico Madrid. Domaća momčad je nakon prošlog kola i neriješenog rezultata sa Celtom Vigo, klub našeg Ivana Rakitića istim je rezultatom napustio teren i nakon susreta s Atleticom (2:2). Susret je obilježen s čak tri kaznena udarca. 

Barcelona je povela autogolom Diega Coste u 11. minuti, a izjednačio je Saul u 19. pogotkom iz jedanaesterca. S 1:1 se otišlo na odmor, a u 50. minuti, opet iz penala, zabio je Leo Messi. Ipak, konačan rezultat postavlja Saul, još jednom iz jedanaesterca. 

Ivan Rakitić počeo je susret u prvih 11, a izašao je u 63. minuti utakmice kada ga je zamijenio Sergi Roberto

Barcelona sada zaostaje za Real Madridom jedan bod (Barcelona 70, Real 71) s time da klub Luke Modrića ima utakmicu manje. 

Atletico je treći s 59 bodova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije