Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojka ga tuži

Argentinska legenda izašla iz zrakoplova i završila u pritvoru

Diego Maradona
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.05.2019.
u 20:39

Argentinac je odmah angažirao svog prijatelja i odvjetnika Matíasa Morlu, koji ga je brzo izvukao iz pritvora

Argentinska nogometna legenda ponovno se našla u problemima. Naime, 58-godišnji Diego Maradona završio je u pritvoru nakon što je zrakoplovom iz Meksika sletio na aerodrom u Buenos Airesu.

Policija je privela Maradonu zbog optužbe bivše djevojke Rosio Olive koja od njega traži 5,5 milijuna eura. U vezi su bili šest godina, a prekinuli su lani u prosincu.

>> Najskuplji na svijetu! Pogledajte 'zvijer' koju je Cristiano kupio od samo jedne plaće

Diego Maradona
1/13

Argentinac je odmah angažirao svog prijatelja i odvjetnika Matíasa Morlu, koji ga je brzo izvukao iz pritvora. Maradona se odmah javio svojim fanovima na društvenim mrežama te uz fotografiju s odvjetnikom napisao poruku:

'Trenutačno sam kod kuće u Buenos Airesu s prijateljem Morlom'.

Maradona se mora pojaviti na sudu 13. lipnja.

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu osigurali europsko proljeće nakon 49 godina u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 1

PE
pepper
23:01 22.05.2019.

Jebes Maradonu.Jedino sto ima je mozak unisten od droge i alkohola.Prestanite pisati i trositi vrijeme o smecu od covijeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije