Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAČIĆ U SLOVENIJI

Ante Čačić trener Maribora: Valjda neću na Dinamo u kvalifikacijama

'cacic_nnn_spo_050613'
'DRAGO WERNIG'
05.06.2013.
u 22:33

Čačić je s Dinamom izbacio Maribor u kvalifikacijama za Ligu prvaka i zaželio im uspjeh u Europskoj ligi. Da sad ne bi Dinamu poželio Europsku ligu...

Ante Čačić novi je trener Maribora. Slovenski prvak je to i službeno objavio i predstavio Čačića.

Maribor je jako brzo riješio pitanje trenera, očito je sportski direktor Zlatko Zahovič bio spreman na odlazak Darka Milaniča, koji je dugo bio na klupi ljubičastih, jer samo dva dana nakon što je Milanič objavio: \"Idem novim putom, odlazim u Sturm\", u Mariboru su imali ime novog trenera.

– Sve se odigralo u jednom danu – javio je Čačić iz Maribora.

Tako je bivši trener Dinama, nakon kratkog izleta u Radnik Sesvete, brzo pronašao novi posao, otišao je u jako dobar, sređen klub. Koji, uostalom, i poznaje. Prošlog ljeta Čačić je bio na klupi Dinama i vodio plave upravo protiv Maribora u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Plavi su prošli, a Čačić je tada Mariborčanima poručio:

– Mariboru želim puno sreće u Europskoj ligi.

Sad bi se moglo dogoditi i obrnuto. Naime, Dinamo i Maribor ponovno bi se mogli sresti u kvalifikacijama za Europsku ligu, kako sada stvari stoje – u trećem pretkolu jer Dinamo je tamo nositelj, a Maribor nije.

Valjda Čačić sad neće biti u prilici Dinamu poželjeti sreću u Europskoj ligi. Sigurno da u Maksimiru ne bi bili sretni da izvuku Maribor i svog bivšeg trenera koji ih pozna u \"dušu\".

– Ma nećemo se valjda sresti u kvalifikacijama – kaže Ante.

– Dobro se sjećam utakmica Dinama i Maribora, vidio sam dobar Maribor, odličnu atmosferu. Uz Dinamo, Maribor je jedan od najstabilnijih klubova na ovom području – kazao je među ostalim Čačić koji će 12. lipnja odraditi prvi trening sa svojom novom momčadi.

Njegov posljednji klub, sesvetski Radnik, ispao je u treću ligu, ali ostat će \"filijala\" Dinama. Čačića je na klupi naslijedio Vlado Petrović.

>> Čačić lani izbacio Maribor iz LP, a sada će ga trenirati!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije