Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG OZLJEDA

Američki boksač preminuo nakon borbe

Boks Boksačke rukavice
AFP
23.11.2009.
u 20:50

Boks je još jednom pokazao koliko brutalan može biti. Meč dvojice američkih boksača u Philadelphiji završio je smrću jednoga od njih.

Boksački promotor Dominic Pesoli potvrdio je da je Francisco Rodriguez (25) preminuo u nedjelju u bolnici od teških ozljeda zadobivenih u borbi protiv Teona Kennedyja.

Dvojica su se boksača borila za američki naslov u kategoriji super bantam, a meč je prekinut nakon desete runde. Čim je sjeo u svoj kut, Rodriguez je počeo gubiti svijest zbog čega je hitno prevezen u bolnicu.

Operacija mu, međutim, nije pomogla, u nedjelju je izgubio bitku, ostavivši iza sebe suprugu i nedavno rođenu kćer.

Rodriguez je prije meča protiv Kennedyja imao omjer od 14 pobjeda i dva poraza, a 2001. je bio pobjednik uglednog američkog amaterskog turnira "Golden Gloves".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije