Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTI NA DAILY MAIL

AEK poslao žestoko priopćenje zbog engleskog tabloida: 'Nisu izdržali ni preko jednog mrtvog'

Atena: Fotografija ubijenog navijača AEK-a na OPAP Areni
Foto: Thanasis Dimopoulos/EUROKINISSI
1/14
13.08.2023.
u 20:29

Nakon atenskih nereda u kojima su sudjelovali Boysi i huligani AEK-a pri čemu je 29-godišnji navijač izgubio život, krovna europska nogometna organizacija (UEFA) je duboko zabrinuta za sigurnost onih koji će putovati u grčku prijestolnicu

Britanski medij Daily Mail je podigao veliku prašinu u grčkoj javnosti. Naime, objavili su članak u kojem tvrde da bi AEK mogao ostati bez domaćinstva za finale Konferencijske lige na OPAP Areni, zbog čega je prvak Grčke burno reagirao u svom medijskom istupu.

Nakon atenskih nereda u kojima su sudjelovali Boysi i huligani AEK-a pri čemu je 29-godišnji navijač izgubio život, krovna europska nogometna organizacija (UEFA) je duboko zabrinuta za sigurnost i razmišlja o tome da preseli finalnu utakmicu na neku drugu lokaciju, obzirom na stranje u državi. 

VEZANI ČLANCI:

Zbog toga će čelnik Uefe Aleksander Čeferin sljedećeg tjedna otputovati u Atenu kako bi razgovarao s grčkim premijerom. To je jako razljutilo AEK koji je napisao slijedeće:

- Što se krije iza ovog članka Daily Maila i otkuda dolazi, jasno je i maloj djeci. Znamo preko kojih kanala dolaze te informacije. Ne mogu izdržati. Nažalost, ni sada preko jednog mrtvog - objavili su Atenjani. 

Ključne riječi

Komentara 28

IS
Istinometar
20:54 13.08.2023.

Britanci, koji ni sami nisu cvijeće ali su učinkoviti u obračunu, više nisu u EU i ne moraju s vama razgovarati u rukavicama pa vam mogu reći što stvarno misle o vama. Ako tko gazi preko mrtvog navijača to je AEK. Sramotno korištenje njegove smrti za svoj "probitak". Fuj!

ZA
!zagreb!
21:06 13.08.2023.

Ovi grci stvarno nisu normalni. Umjesto da se usredotoče i nađu ubojicu. Kazne ostale za nerede, ozljede itd. Oni odbijaju bilo kakvu komunikaciju sa Dinamom, sa uefom. AEK neda sminke kamere. Bili upozoreni od Dinama da se možda neki i planiraju doći u Atenu, crnogorska policija upozorila kad je skužila navijače na granici. Cijeli svijet vidio njihovu nesposobnost u organizaciji i prevenciji ovakvih situacija. Pa dijelili su otkaze zbog ovog propusta. Naravno da uefa razmišlja da li su sposobni jedno finale kontrolirati. Gdje će biti tko zna koje dvije navijačke skupine i još njihove huliganske iz Atene. Sad im svi krivi.

MO
Mojos
20:46 13.08.2023.

patetika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije