Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEWS BOMB

Grčki mediji: 'Uprava AEK-a bojkotira Dinamo. Igrači su potpuno prazni i ne žele igrati u Zagrebu'

Atmosfera na stadionu Maksimir tijekom utakmice Dinama i Astane
Marko Prpic/PIXSELL
13.08.2023.
u 20:17

Dva dana prije zagrebačkog ogleda, grčki mediji pišu da nogometaši AEK-a nikako ne žele u Maksimir.

U utorak navečer na Maksimiru se treba odigrati prvi susret trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a. Ovi dvoboji imali su mučnu uvertiru u vidu atenskih nereda i ubojstva grčkog navijača, još uvijek se provodi istraga oko toga tko je usmrtio Michalisa, a sumnja se da je to učinio Grk. 

Dva dana prije zagrebačkog ogleda, grčki mediji pišu da nogometaši AEK-a nikako ne žele u Maksimir.

- Psihološki su AEK-ovi igrači potpuno prazni, uopće nemaju apetit za nogomet. Moraju se nositi sa šokom i tugom, ali bez obzira na ono što se dogodilo, AEK za dva dana mora igrati u Zagrebu, s navijačima Dinama na tribinama, u atmosferi u kojoj zločesti Grci drže njihovu braću - piše Newsbomb i nastavlja:

- Odluka da se utakmica igra dovoljna je da razbjesni svaku inteligentnu osobu, a sve to ne može ne utjecati na igrače i njihovu izvedbu. Prisiljeni smo igrati ovu utakmicu bez nade da će se išta promijeniti i da će biti kazne za Dinamo, da će se promijeniti mjesto igranja utakmice. Igrači treniraju pognutih glava, tužni su i takvi će sad igrati utakmicu. 

VEZANI ČLANCI:

Većina grčkih medija piše kako će uprava AEK-a bojkotirati Dinamo te da neće sudjelovati na zajedničkom ručku i večeri, odnosno u ostalim protokolima. 

Ključne riječi

Komentara 7

BO
boom
20:31 13.08.2023.

Pila naopako. Odvratni su kako eksploatiraju ovu tragediju.

CR
crocro
20:25 13.08.2023.

Dobro. 3:0 za Dinamo.

Avatar Retro
Retro
21:00 13.08.2023.

Uvijek ću biti protiv huligana i nadam se da će dobiti teške kazne, ali Dinamo kao klub s događajima u Ateni nema nikakve veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije