Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMNA

Koalicija čija je ideja da Dinamo nestane: Srpski mediji zaboravili na ubijenog navijača u Beogradu

storyeditor/2023-08-08/PXL_280523_100342360.jpg
Jurica Galoić/Pixsell
13.08.2023.
u 18:40

Dovoljno je valjda da Moharrami pogrešno izvede korner da bi se zaključilo kako se u doba Zdravka “tako nešto nije moglo dogoditi”. Ako prodaju igrače, uništit će sve godinama stvarano. Ako ne prodaju – nesposobni su. Kud je sve otišlo kad se i četvorici nositelja igre javno poručuje: “Odigrajte ovo s AEK-om i gubite se, što čekate?” Čemu žurba, gdje gori? Još samo da i sportska inspekcija utrči u Maksimir i poviče: “Ruke u vis, prodajte sve što imate!”

Ključne riječi

Komentara 4

VE
VečernjiNaKlipiću
22:30 13.08.2023.

Dok se Vučić ne obrati javnosti oko tog, ko da ništa nije rečeno 😂 Tako kod njih stvari stoje. Pakšu "regiona"

ZA
!zagreb!
22:13 13.08.2023.

Pa ti njihovi mediji su komedija. Šprdačina žešća. Tv kanali politički diktirani ali ne profinjeno već ono seljački. Pogotovo kad je analiza nogometa i svega oko nogometa. A onaj Vučić na vlasti. Pa koliko tamo zaostalog svijeta ima da njega izaberu. Tuga i žalost. Kakvi kod da jesmo, nismo Austrija, ali za njih smo Europa.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:56 13.08.2023.

Jednako kao kaj je postajala tuljdjmanova koalicija da Dinamo nastane, sad postoji I ona da nestane. Nista umjetno stvoreno nije potrajalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?