Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA KAMPANJA

Adidas traži muškarce imenom Diego Armando, rođene na poseban dan

ITA, Coppa Italia, SSC Napoli vs Atalanta BC
EXPA/PIXSELL
16.08.2021.
u 22:32

U petak 13. kolovoza je Boca Juniors predstavio novi dres inspiriran dresom kojeg su nosili prvaci 1981. kada se istaknuo tada  21-godišnji Diego Armando Maradona...

Proizvođač sportske opreme Adidas objavio je da je pokrenuo potragu za muškarcima koji nose ima "Diego Armando" i koji su rođeni 1981. u Argentini kako bi im poklonio novi dres Boca Juniorsa, kluba s kojim je Maradona te godine osvojio naslov prvaka Argentine.

Kako se navodi u priopćenju Adidasa, čiju opremu nose igrači slavnog kluba iz Buenos Airesa, 1703 djece rođene 1981. godine dobilo je ime "Diego Armando", više nego bilo koje druge godine.

U petak 13. kolovoza je Boca Juniors predstavio novi dres inspiriran dresom kojeg su nosili prvaci 1981. kada se istaknuo tada  21-godišnji Diego Armando Maradona prije svog transfera u Barcelonu u lipnju 1982. Dvije godine kasnije je prešao u Napoli čija je postao ikona. 

Maradona se vratio u Bocu 1995. i igrao je za taj klub do umirovljenja 1997.

Kapetan argentinske reprezentacije koja je 1986. osvojila naslov prvaka svijeta, a imao je i privatnu ložu na legendarnom stadionu "La Bombonera", umro je 25. studenog 2020. od srčanog zastoja u 60. godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije