Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽELIO ME UPOZNATI'

Iznenadit ćete se kad vidite koji se slavni nogometaš družio sa Željkom Kerumom

Split: Željko Kerum započeo s prikupljanjem potpisa
Miroslav Lelas/PIXSELL
15.08.2021.
u 19:12

"Dragi prijatelji, na preporuku naših zajedničkih prijatelja Aritza Aduriza i Andera Herrere danas me u Rogoznici posjetio legendarni baskijski nogometaš Joseba Etxeberria. Imao me želju upoznati nakon svega što je čuo o meni, a meni je čast što sam ga ugostio!", napisao je Kerum

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum pohvalio se da ga je u Rogoznici posjetio slavni baskijski nogometaš Joseba Etxeberria.

"Dragi prijatelji, na preporuku naših zajedničkih prijatelja Aritza Aduriza i Andera Herrere danas me u Rogoznici posjetio legendarni baskijski nogometaš Joseba Etxeberria. Imao me želju upoznati nakon svega što je čuo o meni, a meni je čast što sam ga ugostio!", napisao je Kerum uz zajedničku fotografiju.

Etxeberria je sinoć bio na Poljudu i gledao pobjedu Hajduka protiv Slaven Belupa (2:0).

Ovaj 43-godišnjak jedan je od najvećih igrača Athletic Bilbaa u povijesti, a za tu je momčad igrao 15 godina, upisao 445 nastupa i postigao 88 golova. Za reprezentaciju Španjolske odigrao je 53 susreta i postigao 12 pogodaka.

Ključne riječi

Komentara 20

LI
LijeviDesničar
20:59 15.08.2021.

Kažu Kerum propao.....

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
20:38 15.08.2021.

Haha a možda se vodi "Trump poučkom" tj. misli da možda i ovaj postane predsjednik, on će imati sliku "unaprijed" 😁

DU
Deleted user
07:41 16.08.2021.

Sta kaže Bulj, da li je to podvala hadezeja jer Etxeberria umjesto u Sinj otišao u Rogoznicu. Kako to?Mozda je i on hadezenjara kao i Franjevci , alkari i njihova sira obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije