Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI POSRNULIH DIVOVA

Cibona na krilima Krušlina srušila Partizan, a Cedevita izgubila od Budućnosti

Cibona - Partizan
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/9
17.10.2015.
u 18:53

Cibose je do pobjede predvodio Krušlin s 22 koša uz šut za tricu 5/8. Mavra je dodao devet, a Jagodić Kuridža jedan manje.

Derbi posrnulih divova otišao je na stranu Cibone. Vukovi su šestom kolu ABA lige u Draženovom domu svladali Partizan sa 63:57. Cedevita je pak izgubila u Podgorici od Budućnosti 66:76.

Cibose je do pobjede predvodio Filip Krušlin s 22 koša uz šut za tricu 5/8. Mavra je dodao devet, a Jagodić Kuridža jedan manje. Kod Partizana je  Vitkovac postigao 16 koševa.

Cibona i Partizan sada nakon šest odigranih kola imaju isti učinak, po dvije pobjede uz četiri poraza.

>> 'Perasa bih zadržao kao izbornika, no pitanje je želi li on to'

Komentara 3

GA
Gambit
19:19 17.10.2015.

Krušlin je ima koliko? U jednoj utakmici?

Avatar links
links
22:15 17.10.2015.

strahota od takme, nezna se tko je gori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije