Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivac za poraz

Saračević prozvao Babića: Zadnjih 20 minuta nije imao odgovor na ništa!

Zlatko Saračević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
28.01.2017.
u 23:11

- Mi iz nekog razloga nismo 'ubijali' utakmice i sad nam se to vratilo - tvrdi Sarač.

Hrvatska je protiv Slovenije dvadesetak minuta prije kraja utakmice već imala brončanu medalju u rukama. Vodila je s visokih 24:16, suparnik je bio na koljenima i ništa nije naslućivalo da će se dogoditi preokret za rukometne anale. Na žalost on se dogodio i sigurno da velik dio odgovornosti za to snosi i izbornik Željko Babić.

Odmah je na to, već tijekom prijenosa, upozorio i legendarni Zlatko Saračević.

- Ako smo rekli da je Babić prvih 40 minuta imao odgovor na sve, onda treba reći i to da zadnjih 20 minuta nije imao odgovor na ništa. I ne razumijem tu filozofiju - ako nam je 40 minuta išlo dobro, zašto smo stali? Zašto mijenjaš? Ako vodiš osam razlike ne igraš da pobijediš sa četiri, nego igraš da pobijediš sa deset - kazao je Saračević te dodao:

- Mi iz nekog razloga nismo 'ubijali' utakmice i sad nam se to vratilo. Na šest razlike se ne igraju dugi napadi kao što se igralo nekad u moje vrijeme, nego se igra do kraja. Zašto smo stali? Ne znam.

Sarač je još naglasio kako je ovo za njega 'najteži poraz u karijeri'.

- Ovo je 700 puta teže nego kad nismo otišli na Olimpijadu u Sydney, izgubili smo tu utakmicu također od Slovenije. Ovo je 700 puta teže - razočarana je bila naša rukometna legenda.

Treba li Babić ostati izbornik reprezentacije?

Komentara 45

IH
iron.hide.54966
23:33 28.01.2017.

Sva sreća pa plaćeni komentatori ne odlučuju o nekim stvarima.

Avatar milidobrović
milidobrović
23:29 28.01.2017.

čestitke igračima - plasman u polufinale je veliki uspjeh. jedino su me smetali saračevićevi komentari, pravi je baksuz

NO
nogogaz
10:11 29.01.2017.

Slovenci zasluženo pobjedili a nas s razlogom sve boli od groba do neba. Čestitke slovencima i crnogorcu na zasluženo osvojeni medalji za koju su trebali igrat samo desetsk minuta za pobjedu velike hrvatske. Da subslovenci igrali tako 60 minuta....samo se možemo susjedima zahvalit da nas nisu razmontirali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije