Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTA MU JE

Tako uvjerljivo glumi u 'Živim mrtvacima' da ima problema u stvarnom životu

Josh McDermitt
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
03.05.2017.
u 16:01

Mnogi fanovi očigledno ne znaju razliku između stvarnog života i TV serije, pa su Josha bombardirali prijetećim porukama, a kako je sam glumac rekao u videoporuci, među njima je bilo i prijetnji smrću.

Josh McDermitt (38), zvijezda serije "Živi mrtvaci", napustio je društvene mreže nakon što su mu bijesni fanovi počeli prijetiti smrću. Zanimljivo, njegov lik Eugene prošao je u tri sezone put od simpatičnog pozitivca, do omraženog negativca. Njega je u sedmoj sezoni koja je upravo završila na FOX-u oteo Negan, vođa bande Spasitelji, a Eugene je vrlo brzo pao pod njegov utjecaj i odlučio prijeći na "mračnu stranu".

Foto: Promo

Mnogi fanovi očigledno ne znaju razliku između stvarnog života i TV serije, pa su Josha bombardirali prijetećim porukama, a kako je sam glumac rekao u videoporuci, među njima je bilo i prijetnji smrću.

- Ne šaljite mi prijetnje smrću jer ću morati prijaviti to s****. Dosta mi je toga. Možete mrziti Eugenea, nije me briga. No, kad napišete: "nadam se da će umrijeti", ne znam obraćate li se Eugeneu ili Joshu - kazao je Josh i dodao kako bi bolje bilo da se ostave interneta i provode kvalitetno vrijeme u šetnji ili s obitelji.

 

McDermitt je nakon toga ugasio profile na Facebooku i Twitteru, a mnogi fanovi stali su u njegovu obranu, te u znak podrške stavili njegovu fotografiju na profile.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije