Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALAN ALDA

Zvijezda MASH-a boluje od Parkinsonove bolesti

Alan Alda
Foto: REUTERS
1/3
01.08.2018.
u 10:52

- Odlučio sam reći ljudima da imam Parkinsonovu kako bi ih ohrabrio na djelovanje - rekao je 82-godišnji Alda u objavi na Twitteru.

Alan Alda,  poznat po ulozi ironičnog duhovitog vojnog doktora Hawkeyea Piercea u poznatoj TV seriji "M.A.S.H", objavio je u utorak da boluje od Parkinsonove bolesti.

Alda je rekao kako mu je bolest živčanog sustava dijagnosticirana prije tri i pol godine.

- Odlučio sam reći ljudima da imam Parkinsonovu kako bi ih ohrabrio na djelovanje - rekao je 82-godišnji Alda u objavi na Twitteru.

''Moj život je ispunjen. Glumim, dajem intervjue, radim svoj podcast ... idem na boks tri puta tjedno, igram tenis dva puta tjedno i uzimam blagu tabletu'', rekao je. ''Ali ne postajem dementan ... nisam ništa dementniji nego što sam bio i prije'', napomenuo je Alda i poručio: ''Ako dobijete dijagnozu, samo nastavite dalje''.

Prilikom gostovanja u emisiji 'CBS This Morning', Alda je rekao kako su trzaji palca jedini simptom koji je do sada iskusio .

Osim MASH-a, Emmyjem nagrađen Alda glumio je i u političkoj TV drami "Zapadno krilo", te je bio nominiran za Oscara u filmu 'Avijatičar'.

Pogledajte galeriju: Životi ovih glumaca završili su tragično na vrhuncu njihovih karijera

Alan Alda
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije