Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi prijatelji

Zečić: Ne želim pjevati bez Coce, bilo bi to kao da sam ga otpisao

Drazen Zecic
Boris Šćitar/PIXSELL
22.06.2013.
u 20:30

Dalmatinski slavuji se svakodnevno čuju, a Zečić svom prijatelju Coci nerijetko dolazi i u posjet na splitskim Firulama. Vinko Coce još je na Odjelu plastične kirurgije KBC-a Split. Prije toga mjesec dana bio je u Jedinici intenzivne njege

Na ovogodišnjem, 53. festivalu zabavne glazbe u Splitu najavljen je nastup Dražena Zečića i Vinka Coce te klape Pasika s pjesmom “Na pučini života”, no Zečić je otkazao nastup nakon što je postalo izgledno da se trogirski pjevač neće oporaviti do početka srpnja. Možda je čak bilo izvedivo da Zečić nastupi bez Coce, no on to nije htio učiniti.


– Zajedno smo radili tu pjesmu, bez njega to nije to. Osjećao bih se kao da sam ga otpisao. Vinko i ja smo prijatelji i ne mogu nastupati bez njega, iz ljudskih razloga. Bit će još pjesama i festivala. Meni je bitnije da on bude dobro. Pjesmu smo snimili u studiju još ranije, a o svemu drugome ćemo kad se Vinko oporavi. Sada je to najvažnije – kazao je Zečić, jedan od najbliskijih ljudi Vinka Coce.

Često ga posjećuje u bolnici, a telefonski razgovaraju gotovo svakodnevno. Direktor Splitskog festivala Tomislav Mrduljaš kaže kako mu je žao što na pozornicu neće izaći trogirski slavuj. 


– Nastup je nebitan naspram životne utakmice koja je iza njega. U ovom trenutku najvažnije je da ozdravi, a mi ga očekujemo na nekom drugom festivalu. Njihova pjesma je prekrasna i sigurno će naći put do slušatelja i bez festivala – kazao je Mrduljaš dodajući da će umjesto Zečića i Coce u konkurenciju ući netko drugi ili će biti jedna pjesma manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije