Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri sata hitova

Zdravko Čolić stigao u Zagreb, sve je spremno za sutrašnji koncert

Zdravko Čolić
Pixsell
07.03.2012.
u 15:44

Teško je bilo kome napuniti veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Uspjeh je tim veći ako se i ponovi. Nadam se jednako dobrom koncertu kakav je bio 8. ožujka 2009., kaže popularni Čola

Zdravko Čolić i gosti njegova koncerta, koji se sutra održava u Areni, stigli su u Zagreb.

– Svi smo spremni i nestrpljivi pokazati publici sve što smo zadnjih mjeseci pomno pripremali. Kompletan tim na čelu sa Zdravkom jedva čeka podijeliti pozitivnu energiju i iznenađenja s publikom u Areni. Najvažnija je glazba i Zdravkova vrhunska vokalna interpretacija. Pjesme za zagrebačku publiku već su odabrane i obećavamo tri sata hitova. Tehnički je također sve spremno, oprema za koncert već je u Areni – poručuju organizatori koncerta.

– Zagrebačka je publika vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kojem izvođaču napuniti bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Posebice danas kad se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspjeh je tim veći ako se i ponovi. Nadam se jednako dobrom i posjećenom koncertu kakav je bio 8. ožujka 2009. – dodaje Zdravko Čolić.

Na zagrebačkoj pozornici Zdravka će osim benda sastavljenog od vrhunskih glazbenika i gudačke sekcije pratiti i atraktivne balerine. Neće izostati ni vrhunski pirotehnički efekti, kao ni animacije koje će se prikazivati na velikom LED-ekranu.

Ključne riječi

Komentara 19

LI
Livi
18:17 07.03.2012.

Kad Zagreb ugoscuje one pjevace i pjevacice koji su za vrijeme rata bjezali u Beograd, otkuda je dolazila agresija na Hrvatsku, i jos su dvorane puna, onda taj grad polako gubi primat hrvatske metropole. On postaje svaciji grad vise nego hrvatski.

UR
urbanum
18:51 07.03.2012.

Publicitet koji hrvatski mediji daju jednom tipičnom balkanskom pjevaču i zvijezdi Jugo regije medijska je sramota. Narvno da propagandom koja je neusporediva s tretmanom neusporedivo vrijednijih istinskih zvijezda međunarodne scene nije nemoguće napuniti zagrebačku Arenu. Tako će ispasti da nekad relevantni srednje-evropski grad glazbe za jednog Tom Jonesa ne ispuni niti polovinu iste dvorane!! Nakon ove provincijalizacije pod firmom normalizacije u regionu isti će ti mediji nakon koncerta javljati o trijumfu i oduševljenju zagrebačke publike....Na svoju i sramotu glazbenog Zagreba. Bijedno....usprkos svemu. Da o angažmanu tog "sarajlije" u stvarima koje s boljom glazbom nemaju veze ne govorimo.

AU
autoritet
22:59 07.03.2012.

Tko je ovaj gospodin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije